![]() |
Moje Advenced:)
:evul: Witajcie Tutaj przedstawiam wam moje 2 sski po 15 godzinach meczenia sie ze spearami:)
http://img243.echo.cx/img243/5353/92distjpg4om.jpg http://img243.echo.cx/img243/7826/81defa8lj.jpg |
nie szkoda ci uh?-.-
|
G*r*a*t*u*l*u*j*e
|
lol?!Trenic na dziadku geo??Ile ci uhow poszlo ? :P
|
Brawo :D:D:D Wielkie GratZ :D Czy nie grasz przypadkiem na Securze i nie masz domku na Senji ? Kolo ma takie samo EQ i też pal :)
|
Ile uh poszlo?:>
|
Spox
:cup: ;) Mash fajne eq i skile jak na ten lvl ale to jest secura -.^ :p :cup:
|
Odpowiedz xD
:)
1 Uh Na Okolo 30 Minut + Wiec Policzcie se Sami. A Pozatym To Żadna Strata Tracic Bp Uh Na 10h Treningu. Nie Niemam Domku Na Senja. Dzieki za Komenty. Pozdro Dla Wszystkich Ziomuw Z Secura A Szczegulnie Dla Ziober. |
no gz muwilem ci to orazu po advanceach ale twoje trenowanie jest jsuz obłedem :]
|
Cytuj:
no w sumie nie tak duzo myslalem ze wiecej:P |
Me, me jest na zdjęciu :]
Przy jego hardcorowych skilach to mało uh idzie. U mnie jest troche gorzej :). Już gratulowałem. |
No i tak trzymać Archer ale teraz mozemy isc na Hunta lub na jakieśQesty :]
|
jak mowisz ze na 30 minut uh to mozna luznie jechac na exura vita nie tracac uhow
|
oO pierwsze raz widze jak ktos na goe trenuje :)
Gz skilli lvl eq m lvl.... |
Cytuj:
|
Gratluacje -bo naleza Ci sie :)
A co do treningu, to do niego chyba trzeba miec cierpliwosc we krwi ;) Badz co badz, ale ja jej nie mam :P :) |
Zarabiste skills i eq tez niezly chociaz jesli to na Securze to chyba nie byl taki drogi :) Pierwszy raz widze jak ktos trenuje na dwarf geo :]
|
Heh. dlaczego wszyscy myślą, że jak Secura to tanie ? Niewiem ale mi się wydaje, że ceny są nromalne :] Na Valori były identyczne a przynajmniej podobne... Zagrajcie na securze to zobaczycie ile trzeba się omęczyć o dobre EQ :) ( Jedyną różnicą, którą znam jest cena RH 60k na innych servach jest po 90, nie mówie o nowych ofcourse :] )
|
Cytuj:
rh jest za 60k rowniez na trimce... btw..nice skils...a ze cie sie chcialo tyle trenowac.. GZ |
hehe wielkie Gratz Archer :) 40 miejsce w rankingu no no no jeszcze 8 leveli distansa i marshall bedzie ci mówić na pan ahah jeszcze raz Gratz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |