![]() |
efekt swietlny
Ludzie mam problem jak się loguje na serw to wszędzie gdzie powinno byś trochę ciemno są taki czarne ciemne plamy tzn. takie biało czarne a w dodatku jak zjeżdżam na dół ekranu rolka w myszce cos obraz się nie przesuwa tylko tak jakby przeskakiwał i to jest baaaardzo wkurzające kumpel mówi ze trzeba tam jakąś opcje z jakimiś efektami świetlnymi zaznaczyć i to może pomorze, ale ja mam do was to pytanie plx o szybka odpowiedz. Mam nadzieje ze wrzuciłem to do dobrego tematu :D .
to prosze jest zdjecie tego problemu http://vizjereia.w.interia.pl/help.PNG eq itd. zostały zamazane żeby się za bardzo nie ośmieszyć i byłbym wdzięczny gdyby nie było postów typu "załatw sobie makro na światło to nie będzie problemu FRI ITANS PLZ" |
To czemu nie zrobisz jak kolega Ci radzil?
Menu > Graphics > Advanced i postaw "ptaszka" przy "Show Light Effects". Ps. W jezyku polskim sa takie rzeczy jak znaki interpunkcyjne. Uzywaj ich - pomagaja czytac. |
Polin ma rację... Mogłeś to trochę staranniej zamazać, a posta staranniej napisać. Ale to jeszcze nic, na jednym forum widziałem 532(Nie wiem po co, ale liczyłem :P) wyrazowego posta, bez ani jednego znaku interpunkcyjnego...
|
Wedlug mnie jest to spowodowanr tym, ze masz zbyt slaba karte graficzna, poniewaz sam mam bardzo kiepska. Ale niedawno dokrylem pewien patent. Ustawilem karte graficzna na 16 bitow i od razu pomoglo. ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |