![]() |
Zielona Fala
Kolejny nudny filmik o zabijaniu dragow. Ale mozna go uznac za odpowiedz na pytanie "z jakimi skilami na draga" ^^
http://rapidshare.de/files/2187238/lured_drags.rec.html Ps. Zmienilem server na rapidshare :( Pps. zeby zachecic do sciagania to powiem ze kolega szaleje na duzym spawnie w edron dragon lair ;) |
trzeci edit -.-
Dobrze, że zmieniłe¶ server....ludzie dziwnie reaguj± na nieznane linki. Już nawet zaczeli dziwnie patrzyć na .rec zamieszzone na republice....
Cytuj:
Jeden z najlepszych filmów z smokami. Wychodzi na to, że mozna nagrać jaki¶ ciekawy film z smokami. Nie tylko "drag solo on 1x level 4th edit: @down co? W międzyczasie poprawiałem, bo 3(4 z tym) razem edytowałem posta. |
Cytuj:
|
No dobra, fajnie.
Hozugi miał naprawde farta. Jest takie powiedzenie: "Głupi ma zawsze szczę¶cie" -> Więc nie wiem jak on to przeżył. PS: Wojen mnie wręcz ¶cigał, żebym to napisał. Wojen (17:23) nie skomentowales Wojen (17:24) <zly> Ja (17:27) spokojnie Ja (17:27) skomentuje Wojen (17:59) mowilem juz ze jak mi temat spadnie na druga strone to zaloguje sie na pk chara i nakrece nowy filmik o zabijaniu low levelowego sorcera lub palka Ja (17:59) tak Ja (17:59) Wojen (17:59) mowilem juz ze jak mi temat spadnie na druga strone to zaloguje sie na pk chara i nakrece nowy filmik o zabijaniu low levelowego sorcera lub palka Wojen (18:00) to dobrze [...] 20:51 You lose 34 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 You lose 39 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 You lose 48 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 Adonaid: exura vita 20:51 You lose 43 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 Adonaid: wojen 20:51 You lose 52 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 You lose 32 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 You lose 43 hitpoints due to an attack by ***. 20:51 ***: post 20:51 ***: post 20:51 ***: post 20:51 Adonaid: nie moja wina 20:51 ***: or die 20:51 Adonaid: zara wysylam 20:51 Adonaid: tylko uhaj 20:51 Adonaid: plzzzzz 20:52 Adonaid: thx PS 2 Hozugi pod koniec wykorzystał buĽkę osobi¶cie stworzon± przezemnie :P |
film dla mnie bomba :cup:
|
@Aranius
Fake :P |
ta :) zaszalal chlopak :p
|
Cytuj:
Tu mosz Fake'a: http://aranius.republika.pl/fake.jpg Po czym poznać, że to fake: -obniżyłem skille, hp, mana i cap to jeden z moich najwiekszych sekretów, -troche polepszylem eq, wtawilem Golden helmet, DSL i Golden boots, -miałem wygl±d taki sam jak kole¶ obok (pozdrowienia dla tego kolesia ;p), -moonboyz miał 2 pixele życia, -Wojen miał w Vipie gwiazdkę. Nagroda dla tego kto widzi jeszcze jeden szczegół. Dla ułatwienia jest troche powyżej mnie i kolegi obok ;] |
eeee bolty ?! :D
|
Cytuj:
No to szukajcie dalej :P :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |