![]() |
Help me
No więc tak.
Mam problem poniewaz jak grałem sopie spokojnie w tibie to pokazało mi sie na ekranie taki napis na czerwono.10:14 Issalia: Any site offering you free premium accounts, to sign up to be a tester of updates, free items, tibiacam movies, extra money orequipment is designed to hack your account. The official site is www.tibia.com Co to znaczy?? :confused: i co mam robic?? :confused: HELP mE |
Uspokój się
Spokojnie.
Cipsoft, ze względu na częste hackowanie kont, ostrzega cię, że każda strona oferująca lepsze skille, nowe itemy, czy PACC za free istnieje by cię zhakować. Wchodzisz na takową - Żegnaj się z postacią |
@up
Byles szybszy :P |
Cytuj:
|
ok
a kilka min potem cos takiego na czewono sie pokoazalo: 10:28 Issalia: Remember - no member of CIP will ever ask you for your account number or password A co to znaczy?? :confused: |
To znaczy ze.. Pamietaj - zaden czlonek CipSoftu nie bedzie pytal Ciebie o Twoje haslo lub numer konta.
|
Cytuj:
|
THX za pomoc:)
a juz sie balem ze cos sie stalo :P |
@Krzychu: Proponuję odłożyć na parę miechów Tibię i solidnie przyłożyć się do nauki j. angielskiego, bo bez niego tam za długo nie zajedziesz...
|
@Krzychu
Your english is sux, better fast run to school, don't play Tibia in next months plx, if you can't speak english don't play! I hate ten years old brs whos can't understand "go away". Don't use translate now plx, translators are sux too :>. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:22. |