![]() |
PKing
Witam, mam takie pytanie. Na mainie nie wolno zabijac ludzi poniżej 10lvl, to wiem. Ale czy ten zakaz obejmuje tylko unjustificked murders czy także party mode? I gdy mnie taka osoba poniżej 10 lvla zaatakuje ze skullem to mogę go zabić?
|
Cytuj:
No jasne to będzie jego wina ponieważ zaatakował Cie,czyli on ponosi konsekfencjie. |
No dobra, ale czy moge kolesia zabic na party? Bo taki noobek wrzeszczal moje dane osobowe i go na party urznalem i nie chce bana
|
Nie dostaniesz, ponieważ go zabiłeś z pewnego powodu.. Mozna zabijac ludzi ponizej 10lv, ale tylko z powodem. Tzn, jak spotkasz byle jakiego -10lv i go zabijesz za nic to bana mozesz dostac, ale to i tak baaardzo rzadko gosc to zgłąsza i jescze rzadziej gm cie banuje.
|
Ja slyszalem ze to od 10 lvl bylo kiedys, teraz juz nie obowiazuje, sam zabilem kilak razy 8 lvle i nic sie nie stalo:]
|
Kiedyś zabili mi jedną postać na 9lvl, zgłosiłem to i counsellor powiedział, że to nie jest nielegalne.
|
Cytuj:
|
Mozesz zabijac ile chcesz ;o
|
Rzecz w tym że nie zawsze gdy zabijesz np. 8 lvl to poniesiesz tego konsekwencje. Taka osoba (zabita) mosi to zglosic, a malo osob to robi... Tak wiec bez obaw ;p A jesli chodzi o party mode to oczywiscie gdy zabijesz jakiegos goscia teoretycznie nie ponosisz zadnych strat, ale mysle ze gdyby ta osoba to zglosila to gm nie wiedzialby czy zabiles go w party mode czy nie, wiec moglbys dostac bana ;p
|
Zanim wprowadzono skulle nie można było bić -10 lvl, a teraz jak sa skulle możesz bic nawet i 6 tylko że to frag waste ;S
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |