![]() |
zebron
w podziemiach depo w venore jest taki gość o imieniu Zebron. po krótkiej rozmowie możemy się dowiedzieć, że można z nim (chyba) pograć w różne gry. ale próbowałam na przykład powiedzieć szachy po angielsku (już zapomniałam jak to jest - w każdym razie wyraz podobny do "cheese") a on nie zaeragował. czy ktoś może umie się z nim dogadać? co trzeba powiedzieć? jak to w ogóle wygląda? ile kosztuje?
z góry thx! |
Odradzam granie z tym oszustem.Mówisz do niego:Hi a potem Play.
On Ci mówi ile możesz postawić. Szachy bo Angielsku to :CHEST(s) |
Eeee chest? Rotfl.
CHESS! Nubz. |
Cytuj:
W jaki sposób oszukuje ?????? |
Cytuj:
Kultura przedewszystkim. |
Typowy hazard. Stawiasz odpowiednią ilość gotówki i grasz. Niestety, u tego skurczybyka wygrałem może z 5 razy a przegrałem z 30. Nie opłaca się grać, chyba że macie nadmiar kasy i dużo szczęścia.
|
hm, dzięki za odpowiedź! a mam jeszcze jedno pytanie: do czego służą NPC Maria i A strange fellow? (wiem tylko, ze ten drugi przydaje się trochę w postman queście,ale w czymś jeszcze?)
z góry thx! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Hi, offer, bye Proste i logiczne. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Zebron
Ja napisalem do Zebrona hi a potem play a on nic
|
Mówi się : "Hi" a potem "Game" można obstawić od 1 do 99 gp jeśli w losowaniu wypadnie 6 wygrywa się pięciokrotność obstawianej sumy. Można też postawić 100 gp i jeśli wypadnie 6 wygrywamy "dice" czyli kostke do gry. Szansa na wygraną jest taka jak wygranie 6 w totolotka ;P
|
@up
Chcialbnym zeby bylo tak jak Ty mowisz... bylbym milionerem? |
Juz znalazlem close topic please .
|
Musisz być bardzo dobrym zawodnikiem. Zwycieżyć moga tylko najlepsi. Musisz być bystry i uważać na każdy ruch przeciwnika. Musisz takze analizować swoje porażki i stawać się coraz lepszym.
|
Wcale nie jest tak trudno wygrać.
Z ciekawości poszedłem do Venore jakimś ósmym lvlem. Po jakimś czasie grania z dwustu gp zrobiło się 5k i dwie kostki. Trzeba tylko uważać i mieć trochę oleju w głowie, żeby nie robić głupot. Aha i być cierpliwym, bo za pierwszym razem nie koniecznie wygrasz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |