Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Has³o albo Hacker. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3742)

Ketibro 13-03-2004 21:38

Has³o albo Hacker.

Mam taki problem. By³o tak. Ostatnio zmienia³em sobie has³o do tibii. w czasie grania w tibie. Potem sie wylogowalem. Po godzinie przyszedlem znowu grac. Gdy juz probowalem sie logowac bylo napisane tylko zle haslo lub numer. kilka razy tak robilem resetowa³em kompa i nic. Probowalem na wszystkie sposoby. Potem wszedlem na Tibia.com i kliknalem Lost Account? Wzialem "Forgotten Password" Czyli zapomnialem hasla. Mine³o 8 Dni a do mojej skrzynki pocztowej niedosz³o do tej pory Has³o. A teraz gram druga postacia i sprawdzalem moj pokoj albo GH czy zaden hacker nic mi niepodebral. I nic. Czyli albo jakis Hacker zmienil tylko moje haslo i wogle sie nielogowal albo zapomnialem has³a. Czy ktos moze mi pomoc ?!?!?

seksik 13-03-2004 21:39

Bez se3ns. Wystarczy przecierz wpisaæ stare has³o!!
?(

Dan the Automator 13-03-2004 21:43

Nie wiem czemu, ale ostatnio maile o zapomnianym ha¶le nie dochodz±... Ja mia³em ten sam problem. Dlatego w "account lost" zamiast Forgotten~ we¼ ze zosta³e¶ zhackowany. U mnie siê uda³o~

Ketibro 13-03-2004 21:51

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dobo
Nie wiem czemu, ale ostatnio maile o zapomnianym ha¶le nie dochodz±... Ja mia³em ten sam problem. Dlatego w "account lost" zamiast Forgotten~ we¼ ze zosta³e¶ zhackowany. U mnie siê uda³o~
Jez tak robi³em i by³o napisane, ¿e on juz wy³a³ pod ten E-mail haslo :(

Re:seksik

O co ci wogle chodzi ? Jak stare has³o ? Pisz zawsze Pe³nym zdaniem bo mozesz miec upomnienie

Tylko na Test Serverze mi dziala bo wpisuje tamte stare haslo. A Last login by³ wtedy kiedy zmienia³em has³o. Wiêc hacka nie by³o. Tylko to mnie pociesza :))

Dan the Automator 13-03-2004 21:56

robi³? To zrób tak teraz, poniewa¿ po wys³aniu jednego maila, trzeba czekaæ1-2 dni, by "straci³ wa¿no¶æ" i da³o sie wys³aæ nastêpnego, tym razem o hacku (u mnie podzia³a³o)

seksik 13-03-2004 21:57

Chodzi o to zebys próbowa³ wpisywaæ stare has³o . Ja tez w trakcie gry chcia³em zmienic has³o i nie wiedzia³em czy mi zmieni³. wylogowa³em sie i wpisa³em nowe has³o i nie wesz³o , spróbowa³em stare i wesz³o!!!!!!!1 8)

Ketibro 13-03-2004 22:00

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez seksik
Chodzi o to zebys próbowa³ wpisywaæ stare has³o . Ja tez w trakcie gry chcia³em zmienic has³o i nie wiedzia³em czy mi zmieni³. wylogowa³em sie i wpisa³em nowe has³o i nie wesz³o , spróbowa³em stare i wesz³o!!!!!!!1 8)
Re:Seksik

Oj. Chyba niezabardzo mnie rozumiesz. Ale powiem ci ze te¿ tak próbowa³em

Re:Dobo

Mo¿e masz racje. Ale to zg³asza³em na Test Serverze ale zbyt dobrze nierozumiem Angielskiego i oni mnie zbyt dobrze nierozumieli. :(

I jeszcze jedno Dobo: Masz mo¿liwo¶æ sprawdzenia skad pochodzi i od kogo pochodzi te upomnienie. I za co te upomnienie. Bo wogle nic niewiem o tym upomnieniu. X(

Jazio! 13-03-2004 22:01

Ja ostatnio mia³em dziwny przypadek:

Mój kolega zna³ oje has³o, potem je zmieni³ na swoje, ja wzi±³em lost account itepe.. doszed³ mail z has³em i potem zrobi³em zsobie inne has³o. Jakos dwa dni temu prbuje sie wlogowaæ i pishe ¿e z³e has³o. No to ja mówie"pewenie kolo zna has³o na mila:(" ale potem napisa³em moje stare has³o(przed tym jak kolega je zmieni³) i pasowa³o... Nie wiem jak to sie sta³o..

Ketibro 13-03-2004 22:04

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jazio!
Ja ostatnio mia³em dziwny przypadek:

Mój kolega zna³ oje has³o, potem je zmieni³ na swoje, ja wzi±³em lost account itepe.. doszed³ mail z has³em i potem zrobi³em zsobie inne has³o. Jakos dwa dni temu prbuje sie wlogowaæ i pishe ¿e z³e has³o. No to ja mówie"pewenie kolo zna has³o na mila:(" ale potem napisa³em moje stare has³o(przed tym jak kolega je zmieni³) i pasowa³o... Nie wiem jak to sie sta³o..
Poprostu masz szczêszcie :D . Ale niezabardzo wszystko rozumiem w twoim zdaniu. I najpierw napisz i sprawdzaj b³êdy ortograficzne a potem klikaj guzik "Odpowiedz"

Jazio! 13-03-2004 22:13

Rzeczywi¶cie zdeczka mi to nie wysh³o:p

Sorki.

chodzi³o oto, ¿e has³o samo siê zmieni³o na takie, jakie mia³em ze dwa tygodnie temu.

Pisa³em na szybkiego;D

Jazio! 13-03-2004 22:46

W³asnie siê jorgn±³em przed chwil± ¿e jak sie loguje w grze to mam stare has³o, a jak sie loguje na www.tibia.com to mam has³o takie, co ustawia³em ostatnio, czyli mam dwa inne has³o(do grania i do tibia.com) ;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:35.