Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Del Toro na Beryli ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37451)

Zotolo 05-06-2005 20:07

Del Toro na Beryli ?

Dzis wyszedlem na maina na berylli wchodze do depo a tam red skull wiec patrze kto to i to jakis 33 master z gildi Del'Toro czyzby del toro chcialo zapanowac berylia czy to tylko jakis pic na wode fotomontaz ?

maripo 05-06-2005 20:30

A co to red skula niemożna mieć ?
Może przez jakiegoś nOOba ma abo co ?

Raul 05-06-2005 21:07

Tak, Del'Toro, którzy zostali pohakowani na serverze Iridia przeszli teraz na Berylię. Więc nawet nie ma co próbować, server już jest ich. ;)

TehRegent 05-06-2005 21:11

@Raul

Watpie. Znowu sie posypia bany i straca zajawke :)
I jakas gildia wkoncu powstanie <patrz Avis na Morganie>

Pacek 05-06-2005 21:23

myśle że skumali sie z kosmitami i mieszkańcami podziemia i pragną zawładnąć wszystkimi serwerami, ogólnie rzecz biorąc całą tibie opanują. Nabił chłopak red skula na jakiś nobach co mu sie pchały na miejsca huntów albo go wkurzali i wielkie mi co

Kajulec 05-06-2005 22:06

Amagad, to nie chodzi o tego red skulla. Tylko bardziej o to, ze Del Toro przerzucili sie na Berylie. A to oznacza, ze prawdopodobnie beda najmocniejsza gildia i beda "panowac" serverem.

Zotolo 05-06-2005 22:08

Kurcze no to do bani :/ Niech mi ktos powie z serwa isary,morgany jacy sa Del Toro ?? bija kazdego kto popadnie czy jak ?

Xeltix 05-06-2005 22:12

Hehe Raul fajnie powiedziales :) ja gralem na iridi przezucilem sie na Grimere
jednak powiem jedno jest tu okolo 30 polakow chyba :)

Shinjix 05-06-2005 22:22

Bija wszystkich, a ZABIJAJA tylko osoby potencjalnie niebezpieczne lub niewygodne (czytaj: kazdego, kto ma szanse sie wybic). Jak del'toro dojdzie u was do wladzy to bedzie tak:
  • Leave or hunted;
  • Pay or hunted;
  • Kto bedzie szybko bic level - hunt;
  • Kto im sie nie spodoba - hunt;
  • Jak zrobia wojne o wladze na servie to NA BANK beda chodzic po miastach i lac wszystkich, ktorzy popieraja przeciwnikow - jak na isarze
  • A do wladzy dojdą - chocby mieli pol dnia siedziec w depo - w nocy poexpia

U nas (na isarce) del'toro nikt nie mogl roz***ac - "black sheep", "banana team", "golden legion". Jedyna gildia, ktora miala szanse wygrac to "Vampires" ale niestety wyniesli sie z Isary. A jedyna osoba, ktora del'toro nie zlamalo byl Dimitri von carstein....

Jednym słowem - macie prze***ane...

zoso 05-06-2005 22:29

A co sie dzieje z Mediotą? Na jakim teraz gra serwerze?

Xeltix 05-06-2005 22:30

Ja wam osobicie radze jaknajszybciej przelazic na Grimere =)

Shinjix 05-06-2005 22:33

Wystarczy popatrzec jak expia - w tydzien 30 levele :) Macie prze***ane na maxa :)

Zotolo 05-06-2005 22:33

No to qrcze bede musial chyba z kolegami zmienic serwer :/ nie mam zamiaru wkurzac sie przez tych z del toro :/ najlepiej by bylo jakby poslzi na pvp enforced :D

Wolan 05-06-2005 22:44

Del'Toro?? Nieznam ale z tego co tu piszecie i artykułach w "Hunted" to niesą to zbyt fajni ludzie. Zawsze możecie ich huntowac juz od 8 lvla ale to chyba niejest zbyt pasjonujące. A tak z innej beczki jak będziecie się przenosic to właście na Selene a za jakis czas polacy zrobią sobie pk-party jakiego najstarszy dwarf niewidział. Wiem że to cholernie mało możlwe ;( ale cuda się zdażają :baby:

Shinjix 05-06-2005 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolan
Del'Toro?? Nieznam ale z tego co tu piszecie i artykułach w "Hunted" to niesą to zbyt fajni ludzie.

Zacytuje ci GM'a (D'T maja to w podpisie):
19:24 GM Solkrin Galana: The Del'Toros have caused nothing but trouble all along (del'toro powoduje ciągle same kłopoty)

19:24 GM Solkrin Galana: Your guild was one of the most hated of all Tibia (Wasza gildia byla jedna z najbardziej znienawidzonych gildii w tibii)

slimaczek 05-06-2005 23:00

oO widac ze robi się z tego świata isara :/ Ale ja i tak się nie przenoszę na inny serwer, ponieważ na tym co gram i tak mam niezbyt wysoki lv i nie ma sensu co chwile zmieniac serw, pozatym nie mam pacca co jest potrzebne na nowy serv

Exodus 05-06-2005 23:00

Shinjix nie strasz tak wszystkich bo nikt nie będzie chciał tu grać...

Zotolo 05-06-2005 23:30

Czyli sa male szanse na rozwiniecie sie :/ wiec poleccie jakis serw pvp , w niemczech, w miare nowy

hmm chodz jeszcze chyba troche pogram na beryli i zobacze jak to sie bedzie dziac

Rabanbar 05-06-2005 23:40

Iridja rox. Zarabiscie fajny serv. Del'toro alias Triad troche wkur*iajace ale da sie zyc. Jezeli chcecie jakiejs pomocy na początek msg do Lannon Vallerianno.

khazad 06-06-2005 09:42

jezeli jest jeden to na 100% namefaker. jezeli jest kilku to tez namefaker, ale juz nie na 100%. wieksza ilosc oznacza klopoty. to ze ktos sie nazywa del'toro nie oznacza ze jest z del'toro.na azurze kilkoro z graczy mialo "nielegalnie" nazwisko do'urden. efekt tego taki, ze teraz wszyscy ci co sie podszywali pod do'urdenow sa na rooku.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12.