![]() |
Demon solo by zul "Avi"
Solo Demona. niemowic ze key ani trojan...
http://rapidshare.de/files/2194771/Demon_soloo*****.html |
GZ demona solo!! Tylko dosyc slabo widac cos w tym filmiku nie kreciles moze na tibi normalnie za pomoca tibi.cam?? :) Bo wolal bym zobaczyc za pomoca tibi, wtedy widac eq, skills no i wiecej i lepiej widac :]
|
eq niestety po hacku wiec g armor c legi w helemt i pozyczony mms skills 88/88
|
Cytuj:
BTW. Masz wyrabane skills :) |
Szkoda ze mi niechodzi=(
ps.jaki trzeba kodek zeby dzialalo?? |
masz linki do tych kodekow :P
(cut) Zainstaluj te 2 kodeki i bedzie dzialac. |
hehe widze ze ludzie tez kodeki sciagaja :P
|
chyba niema muzyczki czy mi sie glosniki popsuly ? :>
|
Gdzie zainstalowac kodeki i czym to sie oglada??
|
Lol
fajny Otsik, a dalczego:
Hity z broni w demona, nawet jeśli byłby to GS to i tak demon prawie wcale ciebie z łapy nie lał; Zauważyłem text demona: Mortera shall be my kingdom; odgłosy z innych miejsc (widać na górze, a tam żadne odgłosy nie dochodzą raczej) Edit_:exhausta to tam chyba nie ma :P Podaj mi w Tibii IP tego OTS'a :d |
Zaden trojan, zaden key, tylko bardzo ladny OTS, a Wy dalej wierzcie w wszystko co daja w postaci filmu :] Popatrzcie sobie jescze na pare filmow z demon huntu na kazdym sa 3 parcele a Zul ma 4, pozatym parcele na kazdym filmie sa w odleglosci jednej kratki, u zula sa zaraz obok schodkow... pozatym nasz zul kilka razy UH'a sie na Full hp przesadna ostroznosc? No i te glosy demona w jakim odstepnie czasu ? -.- Blos Tius tak, kodeki sa czyste - zul sie wykąpal przed daniem na rapida, prosze cie przestan :]
|
zara evul mody zamkną i skasują topic, bo o Open Tibii zacznie się rozmowa :evul:
|
Te kodeki sa czyste?
|
Super ot's
:D Kool ot's plx daj Ip
Pograł bym se :P:P:P MOże razem pujdzemy na demony?:P |
No coo ty gadasz -.-''
|
Cytuj:
|
Oj Zulek , z takim wkretem tutaj? ... :P
|
Cytuj:
|
...
..........
|
@ up
A to niby czemu, bo ktoś powiedział, że w rar'ach są keylogery... Ehh, to tylko pakuje pliki, ppo co masz sciągać dłużej jak możesz kócewj nie? @topic Nie ładnie, nie ładnie ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22. |