Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Kto mi zrobi avantar? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37490)

Cloud streef 06-06-2005 08:30

Kto mi zrobi avantar?

Witam ;) mam prosbe .Kto m izrobi avantar?
-musi być na nim widoczny napis Cloud
-najlepiej na jakimś ciemniejszym tle ;)
-100x100 nie mniejsze!

no i to chyba wszystko :P czekam!

Mack Abadrak 06-06-2005 15:30

A gdzie plax plax?
Cokolwiek? Może chociaż poprosisz?
Hmm, czekaj, aż ktoś Ci zrobi avatar, czekaj...
Napisz lepiej "macie mi k00rwa zrobić avatar bo was zaj...e"
halp halp! Avatar plax plax!!!!1111oneoneone

Kebes 06-06-2005 15:32

Przecież napisał, że ma prośbę nie? Co się czepiasz?

Margarius 06-06-2005 15:35

Wież możesz ruszyć ....... i poszukać na necie jakiegoś fajnego tła . Następnie na jakimś programie stworzyć fajny napis i nałożyć go na tło obciąć by było 100 x 100 i zapisać na paincie w formie PNG ^^ :cup:

Radek 666 06-06-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kebes
Przecież napisał, że ma prośbę nie? Co się czepiasz?

A może dlatego, że jest taki leniwy, że mu się samemu nie chce zrobic?
@Topic
Proś, sobie proś, możesz mnie prosić do usranej śmierci, ale ja i tak ci nie zrobię... W tych czasach nie ma nic za darmo...

Therol 06-06-2005 15:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloud streef
Witam ;) mam prosbe .Kto m izrobi avantar?
-musi być na nim widoczny napis Cloud
-najlepiej na jakimś ciemniejszym tle ;)
-100x100 nie mniejsze!

no i to chyba wszystko :P czekam!

wejdz do tematu Elieen, nie pamietam nazwy ale cos z avatarami. Jak ladnie poprosisz, a ona bedzie miala czas to Ci zrobi ;)

Radek 666 06-06-2005 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Therol
wejdz do tematu Elieen, nie pamietam nazwy ale cos z avatarami. Jak ladnie poprosisz, a ona bedzie miala czas to Ci zrobi ;)

Ten temat nazywa się "Zrobię avatara"

Eileen 06-06-2005 21:38

Czemu się tak na człowieku wyżywacie? Facet was kulturalnie prosi, a wy mu odrazu na głowe wchodzicie... Lubię robić aviki i lubię to forum, ale proszę o odrobinkę kulturki. Najbardziej boli mnie to, że zachowują się tak osoby, które same prosiły mnie o ava :(... Nie chodzi mi już tylko o ten topic, ale o niedawno skasowany topic Kamosa. Facet chciał robić to co ja i nie dziwię się mu. Bo to sama przyjemność. Ale złości mnie to jak go potraktowaliście...

@Topic
Zrobie ci ava... jak tylko zaliczę tę piekielną biologię :/.

Radek 666 06-06-2005 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eileen
Czemu się tak na człowieku wyżywacie? Facet was kulturalnie prosi, a wy mu odrazu na głowe wchodzicie... Lubię robić aviki i lubię to forum, ale proszę o odrobinkę kulturki. Najbardziej boli mnie to, że zachowują się tak osoby, które same prosiły mnie o ava :(... Nie chodzi mi już tylko o ten topic, ale o niedawno skasowany topic Kamosa. Facet chciał robić to co ja i nie dziwię się mu. Bo to sama przyjemność. Ale złości mnie to jak go potraktowaliście...

@Topic
Zrobie ci ava... jak tylko zaliczę tę piekielną biologię :/.

Wiesz czemu się porządnie wkurzyłem? Bo po co zakładać temat, jak na tej samej stronie jest twój temat?

sknerus22 06-06-2005 22:19

@up: wiesz moze nie doczytal tego tematu albo nie umie szukac :).

Cloud streef 07-06-2005 15:37

eh...zkorzystałem z rady Margarius'a-znalazlem tło i nażuciłem w nim napis z painta... sorki ,że nie zkorzystałem z tematu na tej tronie.to jest fakt.popelnilem bląd. Ale

@Radek 666: "w tych czasach nic niema za darmo".... no to ja niewiem w jakich my czasach zyjemy.a z histori idzie mi dobrze ;) ej sorry ale mogl bys byc troche milszy dla nowych ludzi na forum..a pozatym nie prosiłem ciebie tylko chętnych -.-

@Eileen: Dzięki ;) narazie zrobiłem takiego avka lecz niezbyt mi się podoba :/ no ok to powodzenia na biologii :p ja czekam moze zrobisz dlamnie cos lepszego niz ja nabazgrałem.

Radek 666 07-06-2005 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cloud streef
eh...zkorzystałem z rady Margarius'a-znalazlem tło i nażuciłem w nim napis z painta... sorki ,że nie zkorzystałem z tematu na tej tronie.to jest fakt.popelnilem bląd. Ale

@Radek 666: "w tych czasach nic niema za darmo".... no to ja niewiem w jakich my czasach zyjemy.a z histori idzie mi dobrze ;) ej sorry ale mogl bys byc troche milszy dla nowych ludzi na forum..a pozatym nie prosiłem ciebie tylko chętnych -.-

@Eileen: Dzięki ;) narazie zrobiłem takiego avka lecz niezbyt mi się podoba :/ no ok to powodzenia na biologii :p ja czekam moze zrobisz dlamnie cos lepszego niz ja nabazgrałem.

"w tych czasach nie ma nic za darmo" to była przenośnia. Nie chcę mi się robić, jak nic z tego nie będe miał, tylko zmarnuję czas ;).
Mówisz, że ja jestem niemiły? Oj lepiej, żebyś nie poznał Kalda(Barona Kaldricka)...

Cloud streef 07-06-2005 18:02

@up: no to spox.nie obraź się :p ale skoro mówisz ,że są jeszcze gorsi od ciebie to nic nie mam do twojej uprzejmoci ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.