![]() |
Kto mi zrobi avantar?
Witam ;) mam prosbe .Kto m izrobi avantar?
-musi być na nim widoczny napis Cloud -najlepiej na jakimś ciemniejszym tle ;) -100x100 nie mniejsze! no i to chyba wszystko :P czekam! |
A gdzie plax plax?
Cokolwiek? Może chociaż poprosisz? Hmm, czekaj, aż ktoś Ci zrobi avatar, czekaj... Napisz lepiej "macie mi k00rwa zrobić avatar bo was zaj...e" halp halp! Avatar plax plax!!!!1111oneoneone |
Przecież napisał, że ma prośbę nie? Co się czepiasz?
|
Wież możesz ruszyć ....... i poszukać na necie jakiegoś fajnego tła . Następnie na jakimś programie stworzyć fajny napis i nałożyć go na tło obciąć by było 100 x 100 i zapisać na paincie w formie PNG ^^ :cup:
|
Cytuj:
@Topic Proś, sobie proś, możesz mnie prosić do usranej śmierci, ale ja i tak ci nie zrobię... W tych czasach nie ma nic za darmo... |
Cytuj:
wejdz do tematu Elieen, nie pamietam nazwy ale cos z avatarami. Jak ladnie poprosisz, a ona bedzie miala czas to Ci zrobi ;) |
Cytuj:
|
Czemu się tak na człowieku wyżywacie? Facet was kulturalnie prosi, a wy mu odrazu na głowe wchodzicie... Lubię robić aviki i lubię to forum, ale proszę o odrobinkę kulturki. Najbardziej boli mnie to, że zachowują się tak osoby, które same prosiły mnie o ava :(... Nie chodzi mi już tylko o ten topic, ale o niedawno skasowany topic Kamosa. Facet chciał robić to co ja i nie dziwię się mu. Bo to sama przyjemność. Ale złości mnie to jak go potraktowaliście...
@Topic Zrobie ci ava... jak tylko zaliczę tę piekielną biologię :/. |
Cytuj:
|
@up: wiesz moze nie doczytal tego tematu albo nie umie szukac :).
|
eh...zkorzystałem z rady Margarius'a-znalazlem tło i nażuciłem w nim napis z painta... sorki ,że nie zkorzystałem z tematu na tej tronie.to jest fakt.popelnilem bląd. Ale
@Radek 666: "w tych czasach nic niema za darmo".... no to ja niewiem w jakich my czasach zyjemy.a z histori idzie mi dobrze ;) ej sorry ale mogl bys byc troche milszy dla nowych ludzi na forum..a pozatym nie prosiłem ciebie tylko chętnych -.- @Eileen: Dzięki ;) narazie zrobiłem takiego avka lecz niezbyt mi się podoba :/ no ok to powodzenia na biologii :p ja czekam moze zrobisz dlamnie cos lepszego niz ja nabazgrałem. |
Cytuj:
Mówisz, że ja jestem niemiły? Oj lepiej, żebyś nie poznał Kalda(Barona Kaldricka)... |
@up: no to spox.nie obraź się :p ale skoro mówisz ,że są jeszcze gorsi od ciebie to nic nie mam do twojej uprzejmoci ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19. |