![]() |
2 strzaly i hunter lezy !!
Siemka zrobilem film jak rozwalam 1 huntera za dwoma strzalami
http://rapidshare.de/files/2209881/aaa.rec.html coment plx :) |
Lolek z ciebie jest wielki, ja huntera na heda biore. B)
I poco wogule krencić filma o takim potwoże //potworze// :D |
Cytuj:
Po 2: Na forum jest zabronione wyzywać innych chyba, że nie umiesz czytać? @Topic Fajny film Gratsie :P. |
ludzie to moj 1 film i tak se wlazlem do huntera wiem ze to glupie ale powtarzam moj 1 film :/
|
Nie oglądałem filmu ale powiem coś... to jego sprawa jakie filmy wystawia i cyzm się chce pochwalić... jeśli cie nie zainteresował tytuł filmu nie oglądaj! Ja tak zrobiłem i chyba ten kto go kręcił sie na mnie nie obrazi? Po prostu dla mnie nie jest to też wielkim wyczynem ale moze on się chciał pochwalić....
@topic: w każdym razie gz:) |
No cóż, wielkie dziela albo wielkie emocje to nie byly :>
Nie mogłeś bić tego cyca stojąc? Masz juz chyba wystarczający shielding... Gratz zabicie pierwszego [?] Huntera :) |
Myśle...
Myśle, że film nie był ciekawy (choć go nie oglądałem- podobnie jak Moli), ale skoro jest to 1 film... Dla mnie osobiście hunter to nie jest problem :p. Cya i pozdro :D
|
Tez mysle ze film o hunterze to nuda, nic ciekawego, wogule fuj :P
|
Moze to nie jest jakis fantastyczny film trzymajacy w napieciu, ale trzeba byc wyrozumialym z czasem bedzie robil coraz lepsze filmy (mam nadzieje :P) Lepsze to niz "smieszne" filmiki Palmira ktore sa przeznaczone dla dzieci od 10 roku zycia w dol!! :baby:
|
Cytuj:
ty chyba nie wiesz o co mu chodzi prawda :> on ma huntera na hita....... |
Film faktycznie nie nalezy do najciekawszych ale nie rozumie tych postow ' mam huntera na hita' oh ah ih eh, dasz mi autograf?
|
Film faktycznie nie nalezy do najciekawszych ale nie rozumie tych postow ' mam huntera na hita' oh ah ih eh, dasz mi autograf?
|
Wiecie co bardziej mnie opisywaliście niż cały filme thx wielkie (nie o to mi chodziło) :( :(
|
No GZ jak na ten lvl to niezle.Na poczatku sie z tym cycem niezle w ganiaka bawiles ;) .
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:40. |