![]() |
Pare pytań co do maina
1)Dla maga Venore czy Abdendrel?
2)Jak jestem w Carlin to gdzie jest gildia czarodziejuw i jakie czary kupić na początek? 3)co zrobić żeby mlvl wzrósł? Co mam powiedzeć rzeby kupić czar . Hi i co potem |
1) venore, w ab prawie nie ma czarów ;/
2) nie wiem 3) musisz rzucać zaklęcia i tym samym spalać manę. na każdy koleny magic lvl potrzebna jest większa ilość spalonej many. nie wiem, czy się jasno wyraziłam, jakby coś to pisz na PW=P |
Cytuj:
2.Patrz: http://www.tibia.pl/map.php?map=carlin podpunkt M. 3.Musisz spalać mane (tzn musisz mieć czar i go używać. 4.Żeby kupić czar musisz: a)Powiedzieć Hi lub Hello. b)Spells i potem wybierasz dla jakiego magic levela c)Nazwa czaru. Przykład rozmowy: Hi,spells,light Proste,czyż nie ? |
Cytuj:
Najpierw "hi", następnie "spells". Teraz sprzedwca spyta się o ilu poziomowy (od którego mlvl można używać) czar ci chodzi. Wpisujesz określoną cyfrę. Następnie wpisujesz nazwę czaru, który cię zainteresował np. "Heavy magic missile" i mówisz "yes". Prawda, że proste? |
1. Venore
2. Gildia czarodziejów w Carlin znajduje się nad sklepem magicznym tam gdzie się kupuje blank runy. Na poczatek przyda Ci się czar Utevo Lux ( Swiatlo ),Exura (Lekkie Leczenie ) 3.Robić dużo run jesli jestes druidem ( U druida najwazniejszym skillem jest magic level najlepiej jest jesli bedziesz robil duzo run na ktore zuzywa sie duzo many). Aby magic level wzrosl szybko mozesz kupic mana fluidy ( Mozesz je nabyc w sklepie magiczyn 1 mana fluid = 100 gp) Ktore beda zwracac blyskawicznie Twoje punkty many i bedziesz mogl robic szybciej runki :) Aby kupic czar musisz powiedziec >Hi >Spell >(Nazwa czaru np. Light) :) |
Dzięki za odp. B) Pojde se do Ab'dendriel a czary se kupiłem tylko z kolei kolejny problem. Z kasą nie jest za dobrze. Z Rooka wyciągnałem wędke, line, mace i ok 190gp i nie mam na czary podstawowe. {Jak kupiłem utevo lux zostało mi 90gp.). Czy magiem nie zarobie kasy. A poza tym czy na Mainlandzie są jakieś ryby!!.Stoje jak głupi pół godz. i nic a fishing mam na 25.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tam druid ja mag jestem . A jak o Ab'Dendriel sie gadka toczy to jak przejść przes ten labirynt , co pare kroków jest tam jakieś zielsko przez kture nie morzna przejść. |
musisz mieć maczete
|
Cytuj:
A zeby przejsc przez labirynt musisz kupic maczete, pod dp w ab jest sklep ze sprzetem sprawdz na tibia.pl jak wejdziesz w mapke ab to tam masz podana droge przez labirynt. |
Carlin
Gdzie expić w Carlin i okolicach bo ni wiem.
|
Zobacz mapę na www.tibia.pl. Mapa respawnu. tam jest wszystko opisane. Powodzenia.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |