Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Czy to jest możliwe ?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37524)

[ mz ] 06-06-2005 15:53

Czy to jest możliwe ?!

Witam.

Kumpel kupił GH, jednak członkowie mieszkający w nim nie byli ze sobą zrzeszeni w żadnej Guildii.

GH był niecały dzień. Dzisiaj okazuje się, że jest cały wyczyszczony a kumpel mówi, że to kara od CIP Softu.

To prawda, czy ten kumpel to zwykły oszust, który opróżnił pokoje i udaje głupka?

Jeśli jednak jest to kara to czy da się jakoś odzyskać utracone itemy?

Plastex 06-06-2005 15:55

Nawet jeśli by mu odebrali GH to wszystkie przedmioty idą do depo właściciela(czyli do kolegi który was oszukał). Jeśli przedmiotów w GH nie ma, a kolega nadal jest właścicielem, to już na 99% was oszukał(ten 1% to hack lub ktoś z mieszkańców okradł).

Yoh Asakura 06-06-2005 16:06

Wasz "kumpel" Was okradł.Proste i logiczne.CIPsoft nie mógł dać takiej kary.Dlatego ja nie ryzykuje z Guild House.Proste ?

[ mz ] 06-06-2005 16:24

Już nieaktualne (;

Kumpel na tym koncie miał dwie postaci i okazało się, że to wszystko było w depo na drugiej postaci.

ale dzięki za odpowiedzi (:

Wilq 06-06-2005 16:49

A co sie dzieje, z rzeczami, ktore zostaly w moim domku, a mi sie pacc skonczyl?? Bo jakos do mojego Dp nie tafily? :(

Kubon 06-06-2005 17:14

Odpowiedź na pytanie Wilq:

Popszeszukuj depo we wszystkich miastach. Najprawdopodobniej powinny siedzieć w Thais lub w mieście gdzie miałeś domek.

Wilq 06-06-2005 17:50

Domek mialem w Ank, czyli tam to wszystko lezy? (k-set, gs, war. helm i inne) Chyba sie zachalstam, bo na tego chara juz pacc'a nie kupie :(

PalAnonim 06-06-2005 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wilq
Domek mialem w Ank, czyli tam to wszystko lezy? (k-set, gs, war. helm i inne) Chyba sie zachalstam, bo na tego chara juz pacc'a nie kupie :(

Na to wyglada, ze tam masz itemki. Malutki pech

Maciek Dragon 06-06-2005 18:50

Jak sie ma itenki w domku i sie traci pacc to itenki sa wysylane do Thais, a nie do tego miasta w ktorym miales domek bo jesli miales np. w Ank to ciezko bylo by je odzyskac bez pacc'a :) A sa wysylane do Thais, bo podobno to bylo pierwsze miasto na tibi jakie powstalo tak slyszalem :]

daroslaw 06-06-2005 19:53

up: Ja słyszalem właśnie taka teorie jak mowi PalAnonim. Chyba jesteś w błędzie.

malkolm 07-06-2005 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciek Dragon
Jak sie ma itenki w domku i sie traci pacc to itenki sa wysylane do Thais, a nie do tego miasta w ktorym miales domek bo jesli miales np. w Ank to ciezko bylo by je odzyskac bez pacc'a :) A sa wysylane do Thais, bo podobno to bylo pierwsze miasto na tibi jakie powstalo tak slyszalem :]

Zle slyszales, przemeldowywany jestes tylko do Thais jesli wczesniej byles mieszkance jednego z paacowych miast.

Lady Aneczka 07-06-2005 16:10

Przykro mi to mówić, ale trzeba było pilnować swego dobytku, skoro już zdecydowałes się oddac go pod wspólny dach z innymi graczami. No ale czego Ty się spodziewałeś. W tej grze jest coraz mniej uczciwych ludzi.

Freaqs 07-06-2005 16:31

Oszukal was ! :P
Poczekal az położycie swoje itemy itp na ziemi a potem je zabierze dla siebie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53.