![]() |
Wszystko o Carlin
Piękne miasto Carlin leży na północ od wybrzeża Gulf Kings. Carlin, w którym władze sprawuje królowa Eloise, zawsze był rywalem Thais. Zarówno królowa, jak i wszyscy starsi oficerowie, kupcy i nawet miejskie straże są kobietami. Carlin to bardzo śliczne miasto, z ładnymi parkami, plażą, miłymi domami i czystymi ulicami. Nauka i piękne sztuki też kwitną. Każdy cech założył reprezentację i spróbował zebrać wiedzę od podróżników. Silna miejska ściana ochrania prosperujące miasto przeciw potworom i dzikim zwierzętom otaczających obszarów.
Carlin: Królowa: Eloise NPC: Bambi Bonecrusher: Strażnik z północy Trisha: Sprzedaje czary rycerzom Karl: Sprzedawca piwa William: pijak Barbara: Strażniczka królowej Fenbala: Strażniczka królowej Queen Eloise: Królowa Carlin Eva: Pracuje w banku (zmienia nam pieniądze) Tibra: ........ Legola: Sprzedaje czary Paladynom Busty Bonecrusher: strażnik ze wschodu Rowenna: Sprzedawczyni w sklepie z broniami Cornelia: Sprzedawczyni w sklepie z armorami Sarina: Sprzedawczyni w sklepie z akcesoriami (Shovel, Backpack, Rope, Torch) Liane: Sprzedaje parcele Lector: Tutejszy rzeźnik Alia: Jest w świątyni, może nas wyleczyć Imalas: Prowadzi sklep z jedzeniem Phillip: Mówi która jest godzina Shauna: Szeryf z Carlin Blossom Bonecrusher: Strażnik z zachodu Captain Greyhound: Kapitan statku Rachel: Sprzedaje "czyste" runy i napoje Lea: Sprzedaje czary sorcererom Nydala: Sprzedawczyni sklepu z meblami Dane: Pracuje w barze Padreia: Sprzedaje czary Druidom Perac: Sprzedaje sprzęt dla paladynów Uwaga: - To tylko część mojego poradnika więc się nie rzucać ;) - Za niedługo będą zmieny w tym temacie :) - Jeśli popełniłem jakieś błędy to pisać tutaj :] - Jeśli znacie jakieś ciekawe informacje o Carlin to pisać na PW :D |
Cytuj:
-Rycerz piszemy przez "rz", a nie 'ż"; -Paladyn pisze sie przez jedno "L -"rzucać", a nie "żucać" Jezeli zrobisz cos takiego o wszystkich NPC we wszystkich miastach to bedzie sie nadawac na poradnik - na razie za krotkie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Lepsze są mapki. Od razu widać kto gdzie jest i co robi. Z opisu trudniej trafić niż używając mapy. @Autor. Jak to jest "Wszystko o Carlin" to znaczy, że o tym mieście można mało powiedzieć-.- |
Mam dwa pytanka:
Po co jest szeryf w carlin ? Jak zapytac NPC-a o questa ? |
Moze byc z tego fajny przewodnik, lae musisz co nieco pododawac.
|
siemano :) nowy jestem
mam 16 lvl a mialem 18.powiecie mi gdzie mozna spokojnie poexpic i zeby szybko miec duzy lvl . kto wie nich pisze plzzzzzz!!!!!!!! szukam fajnych kumpli piszcie;) |
1. Używaj opcji edytuj
2. Nie rób OT'ów (2)3. To nie jest temat o tym Nom, fajny ale ja kompletnie nie wiem gdzie kto jest :) Bo jestem newbie cholerny :) Fajnie by było gdybyś podał jak się kogo o coś zapytać i screeny z mapka gdzie kto jest. |
Widać ,że spamerX(
|
lol :] B) :D :)
|
Cytuj:
|
eee jest ktos???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |