![]() |
Emoty...
Zastanawialem sie czy dac to do jakiegos przyklejonego tematu ale nic nie wymyslilem
Konkretnie chodzi o to czy zastanawialiscie sie zeby dodac emotki? wiecej minek, czasem chce cos wyrazic minką i nie mam takiej opcji:], za malo smutnych minek, nie zastanawialiscie sie nad tym? Jesli cos wam nie pasuje mozna szybciutko usunac temat i o wszystkim zapomniec, nie katujcie mnie za to jesli zrobilem blad, bylem tylko ciekawy czy jest taka szansa aby dodac kilka emotek ;) |
POsluchaj,
gdy chcesz wstawić emont to pod spodem w rybryce Uśmieszki jest hiper tekst więcej. Tam jest szczegółowa i pełna lista.(nie wiedziałem czy ty o tym wiesz czy nie B)) |
Emonty są złe i zwykle nie przedstawiają takiej buźki jaką chcielibyśmy widzieć (a w giegie to już perfidnie -patrz ;P-)
|
board.fpp.pl > FAQ > pierwsze czy drugie pytanie
tam jest link do strony z emotami na tamtym forum. Po 1 nie pasuja one do naszego laya, po drugie komu chcialoby sie bawic? uzyj [img]adres[/img] |
Juz i tak jest spora ilosc emotow. Nie ma raczej sensu dodawac nastepnych.
|
imho emotony tylko uidiotyczniaja (niewiem czy dobrze to napisalem;/) nasz tekst.
|
Ja i tak zawsze zaznaczam "Wyłącz uśmieszki w wiadomości", bo mi się nie podobają te...hmm...cosie. Ale skoro już mówimy o emotikonkach w dziale "opinie i sugestie" to mam takie pytanie:
Czy tylko mi ikonka ":baby:" się brzydko kojarzy?:> |
Cytuj:
[Co chciałbyś zobaczyć na stronie?] absolutnie nie nadaje sie na zgloszenie prosby o nowe emoty? Sciezki rozumowania niektorych osob sa dla mnie prawdziwa zagadka. |
OK, zrozumialem wasze przeslanie, możecie zamknac temat, sory za zamieszanie :baby: :D:D:D:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:54. |