Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Najgorszy grafik... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37565)

Kin 06-06-2005 21:06

Najgorszy grafik...

Na dzisiaj mój ostatni post ^^. Wiem, że ten dział jest najbardziej lubiany i codziennie dają tutaj grafiki żeby się pokazać (:)). Ale są też tacy, którzy zasługują na wpisanie tutaj ich nicku. Oczywiście wymieniamy tych, którzy naprawdę zasłużyli. Może ich przekona żeby jeszcze raz zobaczyć grafiki innych userów i żeby popracować żeby zrobić coś ładnego. Aha NO I NAJWAŻNIEJSZE: ŻADNYCH NICKÓW, KTÓRE BYŁY I DAWAŁY PRACĘ W DZIALE: „Pierwsze Grafiki”. Musimy im wybaczyć, że robią takie grafiki a nie inne.

Ja mam 2 userów:

-Mela***
-GermaN

Avager 06-06-2005 21:09

-Avager Tymczasowy

Descartes 07-06-2005 15:39

Ciekawe, czy ktokolwiek będzie szczery i poda kogoś (z wyjątkiem siebie). Myślę, że większość tutejszych userów nie odważy się być aż tak szczera...a już na pewno nie ja. A Mela*** rysuje już ładniej (tyle, że pod innym nickiem :)) W ostateczności koleś od "spodni ze skury świni" i "****oletu" - ale to była niskich lotów prowokacja...

Majines 07-06-2005 16:19

No sporo było takich userów, że aż strach pomyśleć. Ja mam tego (dobrze, że go zbanowali) El'Magnifico. Koleś mnie zdołował kupą w tubce... wgóle uważał się za mistrza, a jego kultura była równa maciory (świni)...

@Avager:
Weź, chyba nie myślisz, że ktoś przyjdzie Cie pocieszyć mówią coś w stylu: "Avager no przestań twoje grafiki są super nie to co moje...". Jeśli serio uważasz, że robisz straszne grafiki to czemu jesteś w MTA? Ale to mały Offtopic... ;)

Jackiew 07-06-2005 17:06

"maciora"... ee... teee... znaczy sieee... el'magnifico

Avager 07-06-2005 17:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majin Vegeta
No sporo było takich userów, że aż strach pomyśleć. Ja mam tego (dobrze, że go zbanowali) El'Magnifico. Koleś mnie zdołował kupą w tubce... wgóle uważał się za mistrza, a jego kultura była równa maciory (świni)...

@Avager:
Weź, chyba nie myślisz, że ktoś przyjdzie Cie pocieszyć mówią coś w stylu: "Avager no przestań twoje grafiki są super nie to co moje...". Jeśli serio uważasz, że robisz straszne grafiki to czemu jesteś w MTA? Ale to mały Offtopic... ;)

-.- A czemu ma pocieszać ? Przecież zawsze jak chodzi o takie sondy itp to daje siebie jako najgorszego.... cóż złego w tym ?

To taki mały OT .

Radek 666 07-06-2005 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majin Vegeta

@Avager:

Właśnie chciałem powiedzieć to samo. El'Magnifico, robił beznadziejne grafiki...
To gówno z tubki, to miał być bicz(8o)...

Mentos 08-06-2005 13:02

-El'Maginifico ;)

Mack Abadrak 08-06-2005 13:40

-Kin
Bo takie jego grafiki niskiej jakości i bez polotu i źle cieniowane
El'Magnifiko
Za debilizm i całokształt twórczości

TehRegent 08-06-2005 13:51

Ja, ja i moze jeszcze...ja. Aha wspominalem juz, ze ja? ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07.