Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Super gratka Outfity Pacc w pliku spr . (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37599)

hpotter22 07-06-2005 15:01

Super gratka Outfity Pacc w pliku spr .

Ostatnio sie nuszilem i postanowilem zrobic plik spr z outfitem pacc...
Dodatkowo ten kto ma pacc w grze wyglada jakby nie mial pacca....
Gratka dla Facc !!!!!!!!!!
:)Tutaj mozesz pobrac ten pliczek :)
Wystarczy rozpakowac i zamienic nazwe reebow.spr na tibia.spr
:cup:

Radek 666 07-06-2005 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hpotter22
Ostatnio sie nuszilem i postanowilem zrobic plik spr z outfitem pacc...
Dodatkowo ten kto ma pacc w grze wyglada jakby nie mial pacca....
Gratka dla Facc !!!!!!!!!!
Tutaj mozesz pobrac ten pliczek
Wystarczy rozpakowac i zamienic nazwe reebow.spr na tibia.spr

Mówisz, że ty zrobiłeś? To czemu plik nazywa się reebow.spr? Aha, już wiem bo go zrobił Reebow -.-". Plagiat, plx? A tak wogle, to co w tym nadzwyczajnego? Ja takie coś zrobię w 5 minut. Wystarczy, że rozpakujesz sprity programem Tibia Sprite Editor, następnie podmienisz(zastąpisz), pliki z grafikami outfitów dla FACC, outfitami dla PACC i spakujesz spowrotem tym samym programem. Wrzucasz do tibii, i masz outfity dla PACC, zamiast FACC... Trudne?

hpotter22 07-06-2005 17:38

:p

taki mocny jestes a widac ze sie nawet nei znasz bo nei wiesz ze plik docelowy nazywa sie reebow.spr A mi po prosu nie chcialo mi sie zmieniac :P

Radek 666 07-06-2005 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hpotter22
taki mocny jestes a widac ze sie nawet nei znasz bo nei wiesz ze plik docelowy nazywa sie reebow.spr A mi po prosu nie chcialo mi sie zmieniac :P

Sprawdź jeszcze raz, u mnie plik docelowy się nazywa Tibia.spr -.-". Ja się nie znam? Napewno znam się na ortografii lepiej od ciebie... Wiesz co to są znaki interpunkcyjne?

Avager 07-06-2005 20:38

@Radek666:

On ma racje, po spakowaniu SPR spowrotem zapisuje się w pliku reebow.spr (nazwe trzeba zamienić na Tibia.spr i zastąpić z tym co jest już tam).

Radek 666 07-06-2005 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy
@Radek666:

On ma racje, po spakowaniu SPR spowrotem zapisuje się w pliku reebow.spr (nazwe trzeba zamienić na Tibia.spr i zastąpić z tym co jest już tam).

U mnie tak nie ma... Może mam jakiś inny sprite editor?

Damek 07-06-2005 21:01

plx

Ej Radek moglbys mi przeslac na maila [email protected] albo na cos innego ten pliki sprite bo boje sie ze tam sa jakies key logery...ja jakos nie moge zrobic
X(
X(

misiofaza 07-06-2005 21:08

Link nie działa , prosiłbym o rehosta.

Maciosek 08-06-2005 10:43

Lol, takie pacc outfity i tibia suite'y zrobił Slimaczek. Zajrzyj do jego tematu to się przekonasz hpotterze22 (h-hory; kolopisać nie potrafi).

hpotter22 10-06-2005 11:53

:evul:

@Maciosek Zmien ten podpis.. strasznie debilny ...
@Radek666 Co to ortografii to znam sie b. dobrze, tylko czasami błąd siechyba mozesz zdazyc. A zresztą przegladajac twoje posty to i tobie zdazaly sie omyłki.... :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12.