![]() |
Loot ze smoczka
Na strronce pisze ze drago nie daje Dragon Hammera. Kumpel mowil ze na huncie znalazl 4 takie. To w koncu daje czy nie???
|
Ja słyszałem że daj
Niestety moge sie mylic :P
|
Pewnie że daje 8o huahuahuahua ale pytanie:P
|
Daje, zobacz sobie na tibia.de... mi juz 2 wypadly :P
|
Cytuj:
Poprawcie na stronce. Dopiszcie jeszcze DH bo smoczek sie czuje pokrzywdzony :D |
Skoro można go mieć ze smoka to się nie moge doczekać mojej 1 wyprawy:) a tak na serio to bym kupił DH jak będe miał kase to kupie tylko jeżeli jest jedno ręczny bo jak nie to głupio...tylko pierw musze kupić kilka czarów zrobi się kilka bp HMM i potrenuje mlv:)to kupie ale musze kupić BH shield(lub go zdobyć sam:)) to jak ktoś będzie miał to niech się ze mną skontaktuje na dunabi xywka jest w podpisie a kase uzbieram:)
|
Dragon Hammer jest 1 reczny :D a co do tej wyprawy to poczekaj sobie przynajmiej do 25 lev
|
Młotek dobry ale ciężki a skull staff jest lżejszy atk niższy ale ilu jest ręczny?
PS.Sorka że nie na temat to jest:) |
A tak wogule z jakimi skilami mozna isc na smoka paladynem
|
skille hmmm 60-65 w dist.
Ale tak naprawde najwazniejsze jest zeby miec te 2-3 vity i pamietac zeby go po skosie ciagnac, coby f-wave nie trafil. |
Combos gorszy chyba:)
|
Z jakimi skillami na smoczka najtem >>?( <<
|
Gohinto grasz może na dunabi bo twoja xywka jagby znajoma...
|
Skille od 60 wzwyż tak mi sie przynajmniej zdaje i lvl 30 lub wiekszy jesli sie myle i mozna mniejszy poprawic mnie :D
|
Co do skilli to masz racje ale lvl to grubo przesadziles ja teraz spokojnie drao wykanczma ale musz isc 2 exury vity. :D
|
Ja jak grałem na Nova to miałem backpack dragon hammerów:) ale sprzedałem konto...
D-Hammerki wypadają ze Smoków;) |
*Bloody_Izual*
Młotek dobry ale ciężki a skull staff jest lżejszy atk niższy ale ilu jest ręczny? spox jak myślisz że skullstaff ma mnie ataku od d-hammera to jestes spoko koles :P |
Widze żę coś mi się z deka pomyliło jest odwrotnie SS ma 36 atk a DH 32.Skull jest 1 ręczny mam rozumieć?
|
ss i dh sa jednoreczne ss ma 36/12 a dh 32/20
|
nie radze chodzic na smoczki z niskim lvl :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |