![]() |
Poprawki do klienta Tibii
Kilkanaście pomniejszych błędów w kliencie Tibii zostało usuniętych, dzięki czemu działać będzie on stabilniej. Wprowadzona została tylko jedna zauważalna zmiana w interfejsie użytkownika: teraz lista postaci automatycznie zamykać się będzie po 30 sekundach nieaktywności.
Nowy klient zostanie pobrany automatycznie przy logowaniu się do gry. W razie problemów można go pobrać bezpośrednio ze strony twórców gry: Tibia 7.41 Dodatkowo, jak pewnie zauważyliście na stronie pojawił się obrazek od CipSoftu, który pokazuje, iż tibia.pl jest potwierdzoną i wspieraną przez nich stroną. :) |
Niewielkie poprawki raczej niewidoczne. (Juz jade na 7.41 :P)
|
Wie ktoś jakie to bledy byly? Ja sie zadnych nie dopatrzylem.
|
Już się pewnie martwią czy macra i MC będzie chodziło ;D
|
No ja tesh jestem na 7.1, ale to maly szczegol pare pewnie nieistotnych bugow usuwa...
|
Dabek!!!!1111
Zabije! -.-"" Juz mialem prawie calego newsa napisanego... Byles szybszy gdzies o minute -.-"" A tak sie staralem, zeby byl ladny :'( Co do komentarzy ludzi: Co kogo obchodzi, ze ty myslales, ze jest to update? Nie ma sensu tego pisac i tak wszystkie takie beznadziejne posty beda kasowane. |
Cytuj:
|
teraz lista postaci automatycznie zamykać się będzie po 30 sekundach nieaktywności.
o co w tym chodzi bo nie czaje z lekka..... |
Qrde chxciałem pierwszy sie wpisać do tego newsa ale mnie lag złapał... ale fajny lol troche wam zajeło skapowanie sie że na tibi.com coś nowego jest...
|
Ludzie powiedzcie co to zmieni ze lista bedzie sie zamykala po 30 sekundach??? Masakraaaa...
|
No tylko jakich pomniejszonych bugow?:F
|
Cytuj:
Chodzi o to ze jak wpiszesz sobie passy i pojdziesz na kawe to po 30s to Character list wylaczy sie. |
Cytuj:
Cytuj:
Naczym ten bug polega? :P |
zmiany może i są choć za holere sie nie moglem dopatrzyć :D
a do wszystkich cheaterów... MC i GG działa... |
Cytuj:
Cytuj:
Ciekawe czy jakies istotne bugi naprawili... Przydaloby sie, zeby ten zgejony bug z summonowaniem potworkow przez potworki naprawili, strasznie duzo ludzi na tym ginie... -.- |
Cytuj:
O jakim bledzie mowisz? Cytuj:
|
nie dodali miast ani potforków... zmiana byla plynna tzn. server działał jak wprowadzili patcha...
@up co z tego ze mam mc i gg wbudowane w Klienta tibi XD pozatym nie gram w tibię... raz na jakis czas sie logne pogadac z qmplem |
@UP
Tak tak, gdybyś w Tibię nie grał to by cię to tak nie zainteresowało... |
@Up
No way dude, @Topic Mi sie po sciagnieciu tibia 7.41 ping zmniejszyl... |
gdy tylko sciagnal mi sie plik tibia***** musze zrestartowac aplikacje a po tym juz sie nie wlacza blad :
TIBIA spowodował błąd: nieprawidłowa strona w module <nieznany> przy 0000:005ffffe. Rejestry: EAX=005ffffe CS=01af EIP=005ffffe EFLGS=00010a82 EBX=00720000 SS=01b7 ESP=0082fe3c EBP=0082ff78 ECX=81ddbbf4 DS=01b7 ESI=81ddbbd4 FS=11ef EDX=81ddbc34 ES=01b7 EDI=00000000 GS=4526 Bajtów w CS:EIP: probowalem z tibia.com ta sama sytuacja help plx ;/ @edit: usz ok choc troche sie nameczylem za 3 razem download z tobia.com sukces :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40. |