![]() |
SS good.
Powiedz mi prosze ze ty nie grasz w uni w noge :D:D Ja kiedys gralem to przegraliscie 0:8 :D[teraz jestem siatkarz 8)] Moze kiedys pojade z pilkarzami to cie zobacze w rl :D:D |
Gratz SS i Adv,oby tak dalej =)
|
Nie, na Unii nie gram.
PS. Zawsze przegrywamy =P |
Cytuj:
|
Nice ss Vilej~
Oby tak dalej. Zawsze mozesz liczyć na mnie, życzę powodznia. Hiwomoku Pozdro PS Po UE byłem yellow bo nie mialem full hp xD |
Gz
Ss fajne i ciekawe, ale sprubuj czasem cos extremalniejszego ;) typu samotny hunt na Pohu ^^. Gz for All.
|
Fajne screeny. :)
Oby tak dalej |
jednego nie rozumiem po co siedzisz na larvach?
i po co z blokerem na dragi? chodzi sie samemu z ds'ami na drags ... ja od 28 lvl'a lazilem na dobule spawn na edron na skaly... 0 ryzyka jesli sie dobrze ukryjesz i walisz z hmm bez jakis magic shields itp wchodzisz po parcelach jakby co uciekasz w dol i jest spoko.... anyway gratz |
Widze, ze duzo sie zmienilo od czasu gdy nie gram na Nova :p No ale powodzenia Ci zycze Pawelq ;***
|
Uwielbiam tematy w których są konkretne screeny, żadnego wałkowania, dużo, ciekawe :*
|
PG sie w Nsc coraz wiecej robi ;)
Fajne zdjecia, dodaj wiecej. |
Nice ss..... More plz. Fajnie wyexpiłeś 39 level na larvach. Nieźle, ja na tych larwach bym się załamał, bo to 45 expa, no ale jeszcze nigdy na nich nie byłem, więc nie wiem ^^
|
SS'y dalem do pierwszego posta
|
Nice SS :)
|
fajowe SSy, dawaj wiecej :D
Btw na OF zlazles z SSem i UE, czy jakos inaczej ? :P] tak z ciekawosci |
No No Vilejq
No no Nice ss'ki:D.Widać tutaj troche znajomych twarzy...Shadow Kali =D Pamiętam go a teraz tylko się przypatruje jak bije levele na swoim servie.... Jeszcze raz Gratz and..Pozdro for all...
Btw: Belli here ^.^ Yyy nie śmiac sie z mojego nicku bo go na biegu robiłem dlatego z deka ... =D |
Cytuj:
|
Gratz =] Na zdjenciu z ataku orcow stales na pedofila :P (bez spodni)
|
Powiem tyle super ssy :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |