Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Trening non Pvp (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37648)

szklara 07-06-2005 21:16

Trening non Pvp

Chciałbym sie dowiedziec jak mozna trenowac na swiatach non pvp pallkiem oprocz zwyklego train z potworami .... slyszalem o jakis systemach typy lurowanie ghula ... itp

Serex 07-06-2005 21:59

co?

Jak lurowanie ghula w jakim sensie ? ale niemam pewnosci jak przywolasz ghula to ktos moze go chyba klepac ale niewqiem a tak pozatym only potworki

Fagagus 08-06-2005 19:15

:(

W tym właśnie problem, że naświatach non pvp można zaledwie trenić z potworkami.

@Up jak przywołasz stworka to nikt go nie może klepać z wyjątkiem oczywiście innych potworów

Swir 08-06-2005 19:41

Jest jeszcze cos w takowym stylu :
Drut/sorc summuje monka i luruja ghoula tak zeby ghoul ( potworek ) lał tego monka ( summona ) i knight albo lol lvl pally leja ghoula + sa zlurowane 2 scierwa do shielda...

Koronowany rycek 10-06-2005 20:48

Można trenować na na ghoulu ale to nie opłacalne
Pall ze skillami 50/50 juz będzie walił ghoula po 70... to chyba nie jest dobry pomysł:)
lepiej iść ze 50/50 skillami na cycki i na nich trenić
ale to tylko moja rada;)

Xopunuk 10-06-2005 21:07

Lubię Ogórki :P

robert22 14-06-2005 19:12

lol

Xopunuk Lubię Ogórki
ale czad po co pislaes tego posta
po prustu idziesz na cycki i treniesz

Freaqs 14-06-2005 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xopunuk
Lubię Ogórki :P

Mało z krzesła nie spadłem ! buahahahaha ! xD

>zullus< 14-06-2005 20:40

Mam taki sam problem

:baby: Mam pala 16 lvl skile 53/42 i mysle jak by tu trenic na poczatku trenowalem z trolami pozniej juz za szybko ginely poszlem na kopalnie na dwarfy i roty i zaczynam je tez za mocno walic .... dowiedzialem sie ze kumpel treni na slimach zdziwilem sie sprobowalem i na poczatku wydawalo sie fajnie bo biłem te sklonowane ale czesto odrazu ta matke zabijalem ...... i wogole one maja za duzo ataku i malo defa chwila i nie ma ;/
Mysle czy kumpel by nie zrobil se monka czy ja bym mogl on niego wziac go runem convice oczywiscie na wiekszym lvl bo malo many i bym mogl se lac tego monka ale nie wiem czy mozna tak ... pozostaje mi tylko cyc albo ta propozycje co u gory sa

See you in tibia !!
Cya :baby:

Survivor 14-06-2005 21:25

Knightem idziesz na roty z clubem/ knifem/ hand axe i walisz na full def.

Ja tak robie.

Nowohucianin 15-06-2005 10:51

Idziesz do ghost land lurujesz ghoula kumpel przywoluje monka ghoul bije monka a ty ghoula nie wiem jak to w praktyce ale można bardzo łatwo zabij ghoula :) (palladyn)
a knightem to samo tylko też sobie zluruj 2 raty zeby shielding rosl a ghoula bijesz z knife/.../... spokojnie

zoom 18-06-2005 00:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez >zullus<
Mysle czy kumpel by nie zrobil se monka czy ja bym mogl on niego wziac go runem convice oczywiscie na wiekszym lvl bo malo many i bym mogl se lac tego monka ale nie wiem czy mozna tak

Monka wogle nie da sie "zauroczyc" (CONVICE) przejąć :F

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:50.