![]() |
Behe Kiled by Zephim and Zul "Tibia 7.41"
Wybralem sie zasolwoac behe na lvl ale pomugl mi troche mine kumpel :D
http://rapidshare.de/files/2242909/b...y_zul.rec.html |
Eeee kicha!!! Z exori kazdy debil potrafi bic!Zsoluj cfaniaczku behe z miecza i ewentualnie z explo -.- Film TOTALNA NUDA! PS Zephim cieciu dobrze ze na demon helmet questa nie polazles XDDDDDDDD
|
Filmik taki sobie , troszke nudnawy .. A pod koniec to wy go w ogóle biliście bo jakoś nei za mocno -.-
|
Cytuj:
Ty zsoluj behe z miecza jak taki mądry jestes..... @topic: MI sie podobało chociarz nudne Gz lvla. |
Cytuj:
taki cwaniaczek jestes? to ty zsoluj a nie wyzywasz innych ... |
Powiem tylko jedno: NÓDA
|
Cytuj:
Niemam kufa Sova i MMsa wiec jak mam go z miecza zasolowac -.-'' idz zasoluj na moim lvlu behe z miecza a ja ci pogratuluje. P.S nuda bo nuda i co z tego? a czego sie spodziewalisice skoro byl bity z exori ...... |
hahihuhe?
Masz coś do Zula i do Zephima?To moje ziomy i wiec sie od....
|
no bo
No niezle niezle .... calkiem slaby ten film ale nie przejmuj sie i tak jestes slaby :p 8o
|
Cytuj:
a co do filmiku to mi sie podobal :) |
Lajtowy film. =)
Przypomne wszystkim że Behemoty nie występują solo. Pozatym Behemoth ma lepszy shielding od demona. Na szczęście na to jest banalna metoda. 2 Knightów blokuje mu shielda bijąc na shieldingu z cienkich broni, a 3 wali z 2 ręcznej, i zwierze pada szybko. :) |
Dziekuje Nane :) ;*****
chociaz ze niemozemy byc razem to zawsze sie bedziemy wspierac ;> |
Nudny filmik
Gratz lvla i skile tez niezle :) |
Grrrrrrrr
A mi sie wydaje że tu połowa ludzi nie obejżała tego filmu i kierowali sie pierwszymi komentarzami.........Mi tam sie podobał film może nie zachwycił ale na pewno nie zasługuje na taką krytyke -.-. Takie jest moje odczucie :)
|
Re up: mam podobne odczucie
A ja tam na film nienazekam gz lv i skile tesz ladne |
:p
Fajny filmik
Ja bym niezsolowal Behe:P Beho bym zsolowal :P tylko 1 literka inaczej ale podobne :P Name:Oiij World:Iridia :flaga_pl: Lvl:20(rośnie) :mag: Mlvl:31(rośnie)bo padłem :/ :mag: Oto mój nowy filmik: http://rapidshare.de/files/2256319/Fajnie_masz.rec.html |
Fajny film gratzzz adv i solo 2 behe :p Ten twój qmpel miał niezłe hity z exori :p
|
Jak zrobie skile po 90 i qpie se paca to pojde sobie z miecza solowac ;p Film nudny bylo takich tysiace ...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:08. |