![]() |
Jaka płeć??
zastanawia mnie jaką płcią gracie w tibie i co się z tym wiąże, czy np kiedy gracie kobietą to faceci ustępują wam pierwszeństwa?? piszcie jak jest u was
|
Wątpie
Wątpie w to co mówisz:p Nikt nikomu nie ustapi miejsca to jest walka o szybkosc:P
|
Wojtas mylisz się.Jak przechodziłem swoimi postaciami rooka to musiałem sobie radzić zupelnie sam.A jak przechodziłem kumpeli rooka to znalazł się kolo który mi tanio sworda sprzedał, koleś mi skeletony blokował, i takie tam rzeczy.Dostawałem czasami prezenty w postaci np. na 1 lvly studded shielda.Ogólnie kobietą gra się łatwiej ale jakoś nie mógłbym się przyzwyczaić :P
|
Zastanawia mnie tylko, czemu zdecydowana większość ludzi zaczyna wyzywać facetów grających kobietami od pedałów i innych takich przekrętów. I czemu to kobiety na low lvl'ach częściej bywają celem PK [1]... Nie ma równouprawnienia w Tibii. ;)
[1] Doświadczenie własne. |
Kiedys sobie pomyslalem: Zaloze se charka kobiete, bedzie fajnie, przeciez kobiet sie nie bije, moze beda mi cos dawac. I zaczelo sie fajnie, dostalem na rooku legion helmeta, potem tez bylo spoko, raczej mi nie kradli potworkow, i po dwoch deadach od pk odechcialo mi sie grac kobieta.
W grze kobieta najgorsze jest przyzwyczajenie sie do rodzaju zenskiego, czesto sie zapominalem i mowilem np. zabilem cos tam cos tam, znalazlem cos tam cos tam |
Ja gram facetem, ale kobitek jest mniej i trudno znalesc sobie malzonke w Tibi. Jak bym teraz zaczynal grac w Tibie od nowa wybralbym kobiete. Kobit jest malo w grze i czasami ludzie bija sie o to zeby zonke miec :D
|
Ja jestem chlopakiem i w grze tez gram chlopakiem, nie mogl bym sie przyzwyczaic do grania kobieta :P ale znam wielu ludzi ktory sa facetami a graja dziewczynami :))
|
Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje. :D
|
Jestem facetem, a gram facetem i kobietkom. Niki postaci macie w opisie tagże lv i profesje. :D
|
Ja gram kobietą i jestem kobietą, ale żałuje. Raz tylko koleś mi oddał p-armora, którego straciłam jak padłam, najpierw zapytał czy w rl jestem kobietą, jak powiedziałam, że tak, to mi oddał p-arm'a.
Ale jest inny problem, a mianowicie H.L. nie chce ze mną gadać, ludzie mówią, że dlatego że jestem kobietą. Jeżeli tak jest to mam problem, bo nie mam gdzie np. scale armora sprzedać. |
A ja w rl jestem kobietka w tibi gram kobietka . Uprzejmosci w sumie nie widze od obcych na tibi .
Zabilo mnie tyle Pk ze w character deaths mam chyba tylko raz ze potwor mnie zabil ( Gs ) a reszta czyli jakies 9 to PK!!!!!!!!! ;( Irytuje mnie to gdy o tym mysle. Ale jakos zyje :] Jestem twarda i sie nie dam :D i koniec :P Pa Pozdrowienia :)) |
Cytuj:
A ja jestem facetem ( :P) i w tibii tez grałem facetem~ |
Tez jestem kobietką, w Tibi też gram babką. Popieram słowa koleżanki, nie widać bardzo uprzejmości od innych graczy, ale zdarzyło mi się raz dostać na rooku studded legsy, całkowicie za darmo ^^ :D
|
dla kobiet jestem hmmm..... grzeczniejszy? a czasem(czesto) jak mnie ladnie poprosi spuszczam cene i wogole, tylko jednej nie lubie i to bardzo - juz ja zwalczam od 4 miesiecy. PK oczywiscie
|
ja gram kobitą bo lepsze stroje ma od faceta
|
Rainm no to powod masz naprawde super :P .
Melnorica no bardzo mi milo :)) ja dostalam chain armor brass shield mace i cos tam jeszcze od brata mojego meza (z tibi ) :)) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:44. |