![]() |
Mój avatar
Proszę o ocenę mojego avataru.
<------- P.S. To moja pierwsza grafika, więc proszę o wyrozumiałość. @down: Robiłem około kilku minut. Wiesz ja nie jestem artystą i nie umiem ładnie rysować w paincie. |
Zadam jednopytanie:
- Ile to robiłeś, bo mój 6cio letni brat rysuje lepsze rzeczy w paincie... Chcesz ocene - masz: Dno. Ściągnij se jakiś przyzwoity z neta związany np z zainteresowaniami czy cuś... |
mam nadzieje że sobie z nas jaja robisz...
|
Heheh.. przyznałeś się, że zrobiłeś go w kilka minut. Ale po co takie dno jako avatar. Zrób sobie jakiś dobry, lepszy, albo ściągnij z neta.
Moja ocena 1\10 |
@up:
nadzieja matka glupich... ;) Dno dno dno... |
Czy to nie El'magnifacko ? (specjalnie tak nick napisałem jak by co)
Bo to jego kolorki..... A tak na serrio, ... to zniewaga dla mnie i innych początkujący grafików (sam jestem początkujący .... ale nie robie takiego .... nędznego czegoś....). |
Nie, nie El'magnifico sam wymyśliłem mój avatar, a kolorki mi się podobały to wrzuciłem.
|
Jakoś nie widzę, żeby był zbytnio oryginalny.......
Poza tym słuchaj, wymyślaj coś lepszego, pracuj nawet kilka godzin, bo ładne rzeczy nie osiąga się w chwile. Po co w ogóle ten temat, jak wykonałeś coś totalnie badziewnego i sie podniecasz "Ladny mam avatar?".... -.- Wstydź się swoich 12 lat...... Ja tyle samo mam, ale nie mam powodu do wstydzenia się..... |
Moim zdaniem ten avatar to kompletna porażka. Wprowadzenie w pustkę dwóch, przecinających się linii, kilka kolorów i jakiś marny napis...LIPA
|
no niebedziemy sie oszukiwac -.- poprostu rzenada
|
Ile to robiłeś ? 15-20 sekund pewnie. Poprostu dno, ja lepiej rysuje nogą w minute niż ty ręką przez godzine.
|
a mój (10 znakow)
:=] |
muahahaha. To jest avatar?? To jest jakis bazgroł w paintcie narysowany. To nawet nie robota 6 letniego dziecka tylko 2 latka , ktory pierwszy raz miał w rękach kredki -.- to straszne
|
Powiem tak...
AMAFAKINGAD >.< Postaraj się następnym razem :p |
O qrde!!! Co to jest?! To pokolorowany szkic z zeszytu do geometrii?? Pokolorowany kwadrat z przekątnymi i napisem -,- DNO
|
Powiem jedno: What the fu*k is that?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |