![]() |
Problem z odnajdywaniem drogi na mapie
Mam bardzo dziwny problem, ktory wzial sie niewiadomo skad... otoz ostatnio jak klikam na mapie, to gosciu zamiast isc we wskazane miejsce, idzie w przeciwne, w ogole nie dziala mi odnajdywanie drogi! Czy ktos spotkał się już może z takim problem i wie o co biega? ( już reinstalowałem Tibię i ni epomogło :/ )
|
a moze droga gdzie chciales isc byla zablokowana?-.-
|
Oczywiście. Jeżeli na twojej drodze jest jakakolwiek przeszkoda ( Trzcina, Parcel, Skrzynka itp ) To Komputer szuka jak najszybszej drogi dojścia we wskazane miejsce, omijając blokade.
|
Ja niestety tez tak mam. Na drodze nie stoją żadne przeszkody bo jak idę strzałkami to nic nie napotykam X(
|
Ej, ja nie jestem noobem :P Jak mówię, ze mi drogi nie znajduje to coś nie tak jest :P NIe chodzi o to, że jest zablokowana, nawet jak każe mu ruszyć tyłek o kilka czyściutkich, niczym nie zablokowanych kratek, to idzie mi w zupełnie inną stronę :/ Co jest kurna to ja nie wiem, nigdy tak nie miałem, o gram w Tibię już z rok :/
|
Ja mam trochę inny problem... jak oznaczam jakieś miejsce na mini mapie (set mark), opcja ta pojawia się w zupełnie innym miejscu niż kliknąłem. Nie wiem, może to normalne...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:09. |