![]() |
Warolord sword. Czy on jeszcze istnieje?
Elllo :) :) :)
Mam pewne pytanie dotyczące warlord sworda... Czy po zlikwidowaniu questa na niego, istnieje jakas możliwosć zdobycia go? (nie chodzi mi tutaj o texty w stylu ,,możesz dostać od bogów za zasługi") Byłbym wdzięcznyza odpowiedź TAK/NIE i ewentualne wskazówki ;) There will be no monsters There will be no enemies There will be no war. No fear. But there will always be work for knights. For sword...axe...and honour. <<<<sam układałem B) yeah B) >>>>> |
Nie... Nie mozna go zdobyc...
|
UP: Skąd wiesz? Przeczesałeś całą Tibię?
Nie wiadomo czy można zdobyć WS ale jak by się dało na pewno by było o tym tak głośno że byś się dowiedział. |
Nie
Nie, nie można go zdobyć, można go jednynie w skarbcu podziwiać B)
|
nie wiadomo ja bym polemizował i myśle że rzeczy takie jak Great shield warlord sword winged helmet horned helmet są do zdobycia bo oto 2 porzykłady czemu tak myślę
1.nie są znane wszystkie questy/misje 2. popatrzcie w każdej części:broń,zbroja jest jedna broń którą można odstać od bogów swordy-Mls cluby-Th axe-g-axe buty-golden boots zbroja-nie ma hełm-golden helmet legsy-Dsl więc zauważcie a np helmet of the ancients ma 11 obrony więc czemu CIP miał by dać w nagrode komuś hełm z 11 defem jak takowy posiada albo jak by ktoś znalazł buga w grze i by chciał sworda to jakiego by mu dali MLSa czy Wsa?? więc ja myślę że duużo jest nie odkrytych questów więc występowanie niektórych rzeczy jest całkiem możliwe |
Dużo jest rzeczy niezbadanych... np. pewnie nikt nie poszedł na annihilator z kilofem;]
|
Cytuj:
|
Kajzer , co to wnioslo do dyskusji??
Wedlug tego co ja wiem to aktualnie jest nie do zdobycia. Czasami poszukajmy... Rare |
Mity... :)
Ja osobiście zgadzam się ze zdaniem wielu tibijczyków - wpaniałe jest to że w grze są tajemnice... zabronienie qs oraz brak pełnych kompediów na temat obrażeń, ilości hitów do skilla czy właśnie wielu takich przedmiotów nadaje tibia niepowtarzalna atmosfere, dlatego wątpie żeby kiedykolwiek ktokolwiek nawet posiadający WSa powiedział ci: Tak jest, znajdziesz go tu i tu, zabijając tego i tego.
|
Może po uptade będzie w Ank. I tylko Pacc będzie mugł go znaleźć. By się to im opłaciło pomyślcie ile osub z Facc dla Warlord sworda by kupiło Pacc.
|
głośno?
Cytuj:
wątpie żeby było głośno, a czemu? gdyby to był p vs p server to ten koleś co by znalazł miałby kuuuuupe deadów dlatego też mało kto mówi o takich rzeczach. aha nie słyszałem o warolord swordzie ale o warlord swordzie tak :D |
Zauwazyliscie ze jak sie idzie do skarbca w kazz to tam sa miejsca do stania mysle ze moze tam tyle osób musi stanac albo w odpowiednij sekwenci zeeby skarbiec sie otworzyl w kazdym badz razie fajnie jest pomazyc :)
|
Nie wiadomo, w wywiadzie z jednym z gmow po pytaniu czy przywroca kiedys takie "rary" do gry jeden z gmow powiedzial cos w stylu " a kto mowi ze ich nie ma? "
|
niedawno w wywiadzie że stevem, na pytanie dotyczących rare czy kiedyś będzie można dostać mls, dragon scale legi, golden helmet i pare innych a steve powiedział coś takiego "wszystkie te wymienione rare sa już dostępne, albo już niedługo będą dostępne.
|
Cytuj:
|
Nie jestem pewien ale chyba był film jak cachero wchodzi do final rooma w quescie o wl sworda/ ma do wyboru ten miecz oraz crystal mace
|
Cytuj:
|
a ja widzialem jak pewna kobieta na calescie (server non p vs p) zabiła kogoś
aha i w anihilator box jest mega hiper super duper kuper mace\axe\sword ktory pobiera obrazenia ze wszystkich skilli widziałem na filmie! :D (joke jakby co) to z tą kobietą to była prawda-amazonka xD |
Na Azuzre grał taki gośc Sossar. Miał domek w Edron, gdzie można było go zobaczyć. Gość dostał hacha, a w-sword pzrepadł. Jeśli chce nawiązać z nim kontakt to gra na Galanie. Nie pamietam xywy ;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34. |