Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Warolord sword. Czy on jeszcze istnieje? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37829)

Ciri 09-06-2005 21:26

Warolord sword. Czy on jeszcze istnieje?

Elllo :) :) :)
Mam pewne pytanie dotyczące warlord sworda...
Czy po zlikwidowaniu questa na niego, istnieje
jakas możliwosć zdobycia go?
(nie chodzi mi tutaj o texty w stylu ,,możesz dostać od bogów za zasługi")
Byłbym wdzięcznyza odpowiedź TAK/NIE i ewentualne wskazówki ;)

There will be no monsters
There will be no enemies
There will be no war. No fear.
But there will always be work for knights.
For sword...axe...and honour.

<<<<sam układałem B) yeah B) >>>>>

Tasiu 09-06-2005 21:28

Nie... Nie mozna go zdobyc...

Maix 09-06-2005 21:36

UP: Skąd wiesz? Przeczesałeś całą Tibię?
Nie wiadomo czy można zdobyć WS ale jak by się dało na pewno by było o tym tak głośno że byś się dowiedział.

Fisalu 09-06-2005 22:16

Nie

Nie, nie można go zdobyć, można go jednynie w skarbcu podziwiać B)

Knight Simon Dark lord 09-06-2005 22:36

nie wiadomo ja bym polemizował i myśle że rzeczy takie jak Great shield warlord sword winged helmet horned helmet są do zdobycia bo oto 2 porzykłady czemu tak myślę
1.nie są znane wszystkie questy/misje
2. popatrzcie w każdej części:broń,zbroja jest jedna broń którą można odstać od bogów
swordy-Mls
cluby-Th
axe-g-axe
buty-golden boots
zbroja-nie ma
hełm-golden helmet
legsy-Dsl
więc zauważcie a np helmet of the ancients ma 11 obrony więc czemu CIP miał by dać w nagrode komuś hełm z 11 defem jak takowy posiada albo jak by ktoś znalazł buga w grze i by chciał sworda to jakiego by mu dali MLSa czy Wsa?? więc ja myślę że duużo jest nie odkrytych questów więc występowanie niektórych rzeczy jest całkiem możliwe

Maix 09-06-2005 23:37

Dużo jest rzeczy niezbadanych... np. pewnie nikt nie poszedł na annihilator z kilofem;]

Kajzer 09-06-2005 23:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maix
Dużo jest rzeczy niezbadanych... np. pewnie nikt nie poszedł na annihilator z kilofem;]

ta a moze sie da wykopac lopata dziure tam dzie stoi 4 osoby robiace quest;p

Pua 11-06-2005 22:22

Kajzer , co to wnioslo do dyskusji??

Wedlug tego co ja wiem to aktualnie jest nie do zdobycia.

Czasami poszukajmy...
Rare

Deythwen 11-06-2005 22:33

Mity... :)

Ja osobiście zgadzam się ze zdaniem wielu tibijczyków - wpaniałe jest to że w grze są tajemnice... zabronienie qs oraz brak pełnych kompediów na temat obrażeń, ilości hitów do skilla czy właśnie wielu takich przedmiotów nadaje tibia niepowtarzalna atmosfere, dlatego wątpie żeby kiedykolwiek ktokolwiek nawet posiadający WSa powiedział ci: Tak jest, znajdziesz go tu i tu, zabijając tego i tego.

Ikai Anch 12-06-2005 13:29

Może po uptade będzie w Ank. I tylko Pacc będzie mugł go znaleźć. By się to im opłaciło pomyślcie ile osub z Facc dla Warlord sworda by kupiło Pacc.

Dionix 12-06-2005 13:41

głośno?

Cytuj:

Nie wiadomo czy można zdobyć WS ale jak by się dało na pewno by było o tym tak głośno że byś się dowiedział.

wątpie żeby było głośno, a czemu? gdyby to był p vs p server to ten koleś co by znalazł miałby kuuuuupe deadów dlatego też mało kto mówi o takich rzeczach.
aha nie słyszałem o warolord swordzie ale o warlord swordzie tak :D

Pawel The Knight Of Dark 12-06-2005 15:22

Zauwazyliscie ze jak sie idzie do skarbca w kazz to tam sa miejsca do stania mysle ze moze tam tyle osób musi stanac albo w odpowiednij sekwenci zeeby skarbiec sie otworzyl w kazdym badz razie fajnie jest pomazyc :)

Rybzor 12-06-2005 15:58

Nie wiadomo, w wywiadzie z jednym z gmow po pytaniu czy przywroca kiedys takie "rary" do gry jeden z gmow powiedzial cos w stylu " a kto mowi ze ich nie ma? "

slimaczek 12-06-2005 18:10

niedawno w wywiadzie że stevem, na pytanie dotyczących rare czy kiedyś będzie można dostać mls, dragon scale legi, golden helmet i pare innych a steve powiedział coś takiego "wszystkie te wymienione rare sa już dostępne, albo już niedługo będą dostępne.

Tasiu 12-06-2005 18:40

Cytuj:

W porzadku, przeczesaj tibie, znajdz go, to pogadamy

orgizz 12-06-2005 19:21

Nie jestem pewien ale chyba był film jak cachero wchodzi do final rooma w quescie o wl sworda/ ma do wyboru ten miecz oraz crystal mace

Monster 12-06-2005 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez orgizz
Nie jestem pewien ale chyba był film jak cachero wchodzi do final rooma w quescie o wl sworda/ ma do wyboru ten miecz oraz crystal mace

Nie mówie tego z ironii czy przekory ale podaj link albo źródło do zdobycia tego filmika, jestem ciekawy jak to wyglądało :)

Dionix 12-06-2005 22:33

a ja widzialem jak pewna kobieta na calescie (server non p vs p) zabiła kogoś
aha i w anihilator box jest mega hiper super duper kuper mace\axe\sword ktory pobiera obrazenia ze wszystkich skilli widziałem na filmie! :D (joke jakby co)

to z tą kobietą to była prawda-amazonka xD

Haan 14-06-2005 12:59

Na Azuzre grał taki gośc Sossar. Miał domek w Edron, gdzie można było go zobaczyć. Gość dostał hacha, a w-sword pzrepadł. Jeśli chce nawiązać z nim kontakt to gra na Galanie. Nie pamietam xywy ;p

Zaglada 15-06-2005 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ikai Anch
Może po uptade będzie w Ank. I tylko Pacc będzie mugł go znaleźć. By się to im opłaciło pomyślcie ile osub z Facc dla Warlord sworda by kupiło Pacc.

Ja bym raczej obstawial na nowe miasto ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:34.