![]() |
Banshee hunt.
|
|
No no SS'y Fajne ;)
|
No, faktycznie, super screeny ;) Szkoda tylko, że niema na nich twojej zbori i.t.p. i tego co w banshee znalażłeś, było by ciekawiej ;)
|
Co to za nutki??
Jkai był loot?? Fajne zdjęćia:p |
Te nutki to jeden z atakow banshee. Zadaje ~150-200 obrazen.
Co do loota... troche gp, kilka pereł i healing ring :/ |
To są porządne ss tak dalej. Najlepsze sa fotki z walki!
|
fajne ssy, ale szkoda ze ten banshee tak okrutnie spiewa ze az hp zabiera :D
|
Najs hunt i najs ss ;) Btw. GratZ Kargax 91 lvl ;) Licze ze jako 3ci polak na Nova zrobisz 100 lvl :P
Ps. stawiam na Ciebie :P |
OK
Witam
Wypasione SSki ale szkoda że filmu na tibi cam nie nakręciłeś :( Ale SS extra!!! ps. Oby tak dalej :D Pozdrawiam |
super screenki
kargax moglbys sie pochwalic swoimi rzeczami i lottem :D |
umm. takie gówienko tak mi brata bilo ? >.< Karg tak btw widzialem tam 2 trupy zabiliscie kogos ? hrhrhr
NOVA RULESSS |
Kurde fajnie jest zabijac banshe i inne takie, ale chyba niegdy tego nie zrobie bo jestem free like a bird :(
nie ma to tamto pojde zabijac bhy na fibuli i dsy palkiem na 30lv!!! valoria BTW to moj pierwszy wpis bo jest update i mi sie nudzilo ;p |
czy mi sie wydaje czy to jest droga do questa?? :P a o ile mi wiadomo nie mozna questow pokazywac :P
8) |
hehe
wielkie gratz jesli sie nie myle to grasz na novie ( poznalem ta kolesiowe 72 royal pall :] ) jeszcze raz wielki gratz klaskac EDIT : znacie moze jakas stronke z nowymi potworkami po updacie |
Masz Super Screeny. Powinnes/ łas wstawic jeszcze screen loota ktory zdobyliscie ale tak to spoko ;)
|
Podobaja mi sie te zdjecia sa super :D
|
Spx ss! Powiedz gdzie to jest? Becznie ten atak banshee wyglada :D ... Ile tak UHow na to dziadostwo schodzilo?
|
Congratulations jeszcze nie widzialem zdjec z benshee.
Szkoda ze nic sensownego nie wypadlo. Red robe plx :D |
Gratz...!
No i wiecej takich screenow z Novej...Nova roxx... a Zanet to zna kazdy hyba z Novej ;) Day Dreama tez ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:23. |