![]() |
GM on berylia i BAN ;P
Witam all.
Włąśnię zaczołem sobie chodzic po rooku i otrzymałem wiadomość:00:14 GM Rebel Berylia: Carlin sword quest is clear blockers have been warned Więc GM musi być online ;p I tak przypatkiem spotkałem kolesia, który złowił 147 fish i był afk ^^ Pewnie Tibia suite, więc zaraportowałem.... http://bastian.pl/ss.JPG 00:22 GM Rebel Berylia: hello Baax Taro ;] http://bastian.pl/22.JPG 00:23 You see GM Rebel Berylia (Level 2). She has no vocation. 00:23 You see 100 fish. They weigh 520.0 oz. 00:23 You see 49 fish. They weigh 254.8 oz. 00:23 Rash-Knight: hello 00:24 GM Rebel Berylia: hi 00:24 Rash-Knight: ;] 00:24 Rash-Knight: hehe GM 00:24 Rash-Knight: xD 00:24 GM Rebel Berylia: you can have the fish 00:24 Rash-Knight: kk 00:24 Rash-Knight: thx 00:25 Rash-Knight: he is banished? 00:25 GM Rebel Berylia: yes 00:25 Rash-Knight: aha :p BTW: srry za bałagan na forum, zmniejsze ss i wysle |
Nic specjalnego.
|
koncowka mnie rozbila :> "aha".
|
Nie widze nic ciekawego w widoku GM'a, chyba przez to że już go widywałem dużo razy. :P
Ale Gratz za zbanowanie cheetera. Ale ci sie rybek dostało :D |
Cytuj:
Szkoda ze miałem tylko 1 capa xD i byłem najedzony. Zdenerwowało mnie to że na nowym świecie już cheatuje, gdyby to była powidzmy ISARA to bym go olał ale że Berylia :p |
Dobrze że jakis cheater dostał bana może juz nie będzie tego uzywał x)
|
Hahahah! Super!! :P
Hehe.... <Aha> :P!! Fajosko! Szukaj więcej ziomków z cheetami.... :]
|
no i co w tym nadzwuczajnego, poprostu kolo byl afk i mial hjakies pomocne programiki, jakos nie jest ti jakis wielki i super temat, po prostu rzecz pospolita, ktora mozna spotkac wzzedzie
|
A co da zbanowanie lola na rooku. Założy sobie noewgo chara.
|
A moze koles mial PACC i kasa mu sie marnuje ?? :D
|
ciekawe ktory to byl gm na byreli... przeciez dopiero co nowy swiat
|
Nic specjalnego ale fajnie że zamieściłeś
|
lol ""aha"" :P
|
ciekawe, ja gma nie widzialem jeszcze:P
|
Widok GM'a nie jest niczym nadzwyczajnym, zainteresowało mnie jednak co to za GM. Game Master Rebel, wpadła kiedyś na Asterę i w ciągu ~godziny zbanowała 10 osób na samym kanale trade. Po ~4-ech dniach znów odwiedziła Astere i znów 10 banów na samym trade. Rebelka ostatnio szaleje...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Ale ziomek :0
Bym chcial znac prawdziwego GM , a co do tego aha to sie wyglupiles :D
|
Jaki lol?
Po co gm wolales,ze koles na tibi siute jedzie zachowales sie jak frajer i za to padniesz w tibi :)
Tepic frajerow. :) |
@UP: Racja Tepic frajerow takich jak ty..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:40. |