![]() |
jeszcze raz....
nie chce nabijac nowych tematow,zasmiecac a ni nic z tych rzeczy,tylko dziwi mnie jedno! forum jest od tego,tak mi sie wydaje,ze osoby ktore cos wiedza,pomagaja innym.juz przed chwila napisalam,zeby ktos mi pomgl bo nie potrafie wydostac sie z carlin. uzyskalam odpowiedz: zobacz mape na tibia.pl.... patrzylam,iweloktrotnie,ale nic ciekawego nie znalazlam,zeby wydostac sie! i bede pisac dopoki nie uzyskam odpowiedzi,bo KTOS mi zamkanal temat...ale nie pisalabym skoro bym sie czego dowiedziala.wiec bede pisala,dopoki sie nie dowiem-bo od tego jest forum.wiec blagam,powiedzcie mi dokladnie jak moge sie wydostac...
|
Widzialas mape na tibia.pl? Upewnij sie, czy umiesz przyciskac takie klawisze ze strzalkami, albo uzywac myszki, ok? Klikasz lpm na kratke obok ciebie i sie poruszasz. Rob tak, az dojdziesz do bram miasta, przekrocz je i WŁALA.
|
To jest pytanie w stylu: Pomużcie mi zainstalować moją kartę dźwiękową!
może wiuęcej szczegółów? Gra w 1000 pytań nie jest zbytnio interesująca, a wszystkie nasze foumowe wróżki pojachały chwilowo na Hawaje. Wysil sie troche, nasze telepatory też coś ostatnio nawalają i nie możemy wyskanować wszystkich danych z twojego mózgu. |
wydostac sie z carlin?!
idz pod depo potem ciagle prosto w gore, albo prosto w lewo i dojdziesz do bramy. w prawo tez mozesz isc ale tam przed brama jest taki zakret, nie wiem czy zdolasz go pokonac :p ....lol :baby: |
moja 7 misieczna coreczka lepiej posluguje sie klawiszami (strzalkami) niz ty, a spedza przed monitorem (siedzac mi na kolanach) jakies 10-15 minut na tydzien. Jak myslisz czy to normalne?
Domagajac sie poraz kolejny odpowiedzi na oczywiste pytanie zmuszasz uzytkownikow forum i doprowadzasz do szalenstwa modkow i admina. NIe dziw sie ze odpowiedzi jakie otrzymujesz sa na poziomie zadanego pytania. Szczerze zycze powodzenia i wytrwalosci w czytaniu wszeklkiego rodzaju bluzg jakie poleca na ciebie. PS. na rooku nie ma CARLIN <hrhrhrrhr> JOKE |
gram w ta gre niecaly tydzien.co w tym takiego dziwnego,skoro NIE WEIM jak sie stad wydostac?! gracie w to zapewne dluzej niz ja, i nie wiem...co w tym takiego byloby jakbyscie mi to powiedzilei (napisali) w sposob normalny,a nie do jakiegos 12-letniego dziecka?! po prostu nie wiedzialam....i tyle.dzieki za pomoc,ale chamskie texty darujcie sobie, bo mnie to nie bawi :/ potrzebuje pomocy,to wydaje mi sie moge tutaj zapytac....a po za tym, pytanie typu :jak moge wyjsc z .... itepe i do tego prosta odpowiedz: musisz isc w prosto,zeby wyjsc z miasta...wystarczyla by zupelnie...
nie ktorzy z was reprezentuja soba nic wielkie 0,brak kultury,a ja nie mam szacunku do takich ludzi. ps.(niektorzy) faceci sa jak Q-wielkie ZERO z malym ogonkiem:] |
Nie chodzi o to czy jestes nowy czy nie a glownie oto jak analizujesz odpowiedzi na zadane przez siebie pytanie. Jezeli ktos ci juz opowiedzial zeby zobaczyc na mapie carlin gdzie wszelkie istotne punkty sa opisane i poslugiwania sie dobrze opisaa mapa wymaga jedynie klikniecia na hiperlink i krotki wglad w sama mapke i ewentualnie jej legende to nad czym sie tu zastanawiac? Mapa tibijsk praktycznie nie rozni sie od normalnej. W tibi jak w zyciu, jak jest miast to zwykle tak jest ze wyjscie jest zarowno wejsciem a te znajuja sie na obrzezach miast.
Jezeli masz pretensje to jedynie do samego siebie. Co do poziomu tego forum to przyznaje ze nie jest wysoki wiec dlatego cie ostrzegalem przed ewentualnymi bluzgami. |
po pierwsze nie jestem NOWY-tylko nowa.wiec pare wskazowek by mi sie przydalo.czytam ogolnie duzooo o tej grze.nie moglam sie doszukac, o drodze do innych miast.spytalam tutaj,fakt ze zostalam zbluzgana,ale to swiadczy o kulturze.niejedni z was, nie potrafili sobie poradzic, z czyms,co jak sie okazalo blahostka...
a po za tym,byc moze i sama sobie bym poradzila,tylko ze skoro rooka musialam w inny sposob opuscic ,to wydawalo mi sie ze carlina tez.wyszlo inaczej. wiele jest gier, w ktorych trzeba wejsc do jakies komnaty,przejsc w podziemiach, czy telporotwac sie,zeby znalesc sie gdzieindziej .i tak bywa,sie ucze dopiero,wiec nie wiem,dlaczego chamskie texty...ale jak jjuz mowilam kultura nie jest wysoka i swiadczy to o was samych. |
przejscie z miasta do miasta to juz inna sprawa. Generalnie wieksze wyzwanie niz wykle opuszczenie miasta. Podkresle natomiast fakt ze wato zapoznac sie z mapami na tibia.pl
Powiedz na jakim serwe zaczelas swoja kariree? Jezeli trafi sie ze na tym co ja to cie troche oprowadze :) |
no teraz to juz wiem,ze wyjscie z mista i przejscie do innego,to byla blahostka..ale juz mowilam...sie troszke ucze.no nie idzie mi najgorzej,chociaz sadzac po moim poscie....nielktorzy pomysla sobie,ze jak ja potrafie grac skoro nie umialam wyjsc i przejsc do innego mista;) no trudno.
honera |
ehh chyba ci nie pomoge poniewaz ani nie mam tam glownej postaci ani zadnej korespondencyjnej :(
Jedno co moge poradzic to wejdz do dzialu PORADNIKI na tibia.pl tam znajdziesz sporo ciekawych informacji ktore naprawde pomoga ci w grze. |
Ten temat zostanie. Jest wspaniałym przykładem na to, jak ktoś żada pomocy nie dostawczając żadnych wskazówek, ani danych. Równie dobrze, mógłbyś powiedziec "pomuszcie plx" Wyszłoby na to samo.
Jak chcesz otrzymać porządną odpowiedź, to wypadałoby porządnie się zapytać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |