![]() |
Aeolith Academy
Witam.
Mam zaszczyt poinformowac ze gildia Aeolith Academy zaczela rekrutacje. Moze kilka slow to tej gildii: Jest to akademia gildii Aeolith wczesniej znanej jako Darkblades, tyle chyba wystarczy ;) Wymagania Level ~40+ znajomosc jezyka angielskiego kultura osobista co dostajesz w zamian? Protekcje (no chyba ze ktos robi dym: kradnie, zabije bez powodu, wyzywa ogolnie robi problemy to wywalamy z gildii bez zadnego "ale") Pomoc w questach fajna atmosfere w gildii :P podanie wypisujcie tutaj, no chyba ze bardzo checie to do liderów Aeolith Academy: Vori Darkblade & Lava Darkblade oboje sa w Finlandii wiec prosze pisac do niech po anglilsku :) pozdrawiam Gex Darkblade Leader of Aeolith |
lol Hail Gex :> bym weszła tam :PPP ale mam za mały lv na aurerze xD niedługo sie to zmieni btw. Gz za 98lv i pozdrow Sirvelana :>
|
Kurde :/
Musze nabic 40lvl omg X( |
:p
Ja sie narazie strac nie musze bo juz mam 55 lvl i jestem w Aleoith. :P
_______________________________ Name:Artur-Dystansowiec Lvl: 55 Mlvl: 16 (35% do 17 po deadzie ;( ) Voc: Pall Świat: Aurea Skils: 88/75 ;) |
omg GeX ty jeszcze żyjesz xD Musiałeś Finów na liderów dać pFF ...
|
jojo a co z naszą strona na ganja smokers co mielismy razem robic :P ( pamietasz?) heheh ja wracam na aure =] pzdr
|
GS Dawno nie istnieje :S A stronki robić sie nie chce XD
Pozdro -.^ |
zyje zyje.
Ogolnie Aeolith juz nie istnieje poniewaz polaczylismy sie z gildia Bumfights i stworzylismy Dungeons and Dragons wiec jakos malo aktualna ta propozycja. @artur~ Gratuluje bana :P @Lord Niusia: a ktos ty taki?:> i 100 juz jest a nie 98 :P |
Skasujcie to ...
Dungeons and Dragons ta gildia juz nie istnieje wiec ten temat jest raczej juz zamkniety...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |