![]() |
Czego oczekujecie po najnowszym upgrade?
No więc chciałbym się zapytać co oczekujecie w najbliższym upgrade ?:)
Ja naprzykład: -Nowa wyspa -Nowe potworki -Nowe questy -Może nowy czar dla każdej profesji. -Nowe zbroje, spodnie itd. -SYSTEM KIEROWANIA SUMMONAMI (WSKAZYWANIE GDZIE MA IŚĆ) I ten ostatni punkt jest dla mnie najważniejszy :{ |
- Nowe questy
- Nowa profesja (niekoniecznie) - Wiecej czarów dla druta - Nowe potworki |
Żeby był nowy potwór Predator, na nowym terenie dżunglowym by występował podobnie do Yeti. To byłby taki ulepszony Stalker, cały czas niewidzialny, trzeba używać GFB i strzela. Do tego jak mówi MayGyver NPC z outfitem Schwarzzenegera.
|
i zeby byly co jakis czas ataki vietkongu na miasto
|
I Forest Gump razem z szeregowcem Ryanem.
|
i zeby facce mogli kupowac domki
i zeby facc mogli plywac statkami i zeby facc mogli uzywac czarow dla pacc i zeby facc mogli odwiedzac wyspy dla pacc i zeby bylo wiecej respplaces dla faccow i zeby pacc byl tanszy i zeby bylo wiecej itemow tak jak w diablo i zeby byly questy takie jak w baldurs gate i zeby mozna bylo szybciej expaq zdobywac i zeby gm zabijal pk i 223343 nowych profesji i 324395456834 nowych potworow i 4389502346589346562348 nowych broni i automatyczne swiatelko i automatyczny fishing i zeby mozna bylo stawiac makerow na tydzien ----------------------------------------- szeregowiec Ryan nie byl w jungli :P ale Rambo byl :) |
Prosze o szczere odpowiedzi :P
A nie o takie ktore i tak sie nie odbeda :P UP@ Buł w dżungli :p Jak zanosił rannego Babe nad jezioro uciekajac przed napalmem. EDIT@ OMG ! Forest Gump pomylil mi sie z Szeregowcem Rayanem :P |
seregowiec Ryan bral udzial w inwazji w czasie II wojny swiatowej wiec nie ucz o. Rydzyka pacierza
|
To Gump zanosił Babe, nie Ryan. Ryan to ten, co zabłądził.
|
ale potem sie odnalazl
|
MayGayver@
Sam siebie powinienes za offtopic zbanowac ! Prosze pisać czego oczekujecie po upgrade a nie offtopicowac.... |
za opfftopic nie banuje co najwyzej daje ostrzezenia
|
wlasnie....
fajny temat, nic na temat |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:46. |