Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   NANERENDERIEL "Reklama Imposible is nothing" (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38015)

Saviol007 11-06-2005 15:12

NANERENDERIEL "Reklama Imposible is nothing"

Szybka lekcja zabijania w wykonaniu Misia mojego :) zrobila cos o czym ja nigdy niemyslalem, wydaje mi sie, ze Firma Adidas bedzie zainteresowany ta reklama :P NANE Gratz !!! i kazdy powinien to powiedziec!
Ps. ktos da jakis zly kometaz to urwe glowe..........
http://rapidshare.de/files/2313322/n...eriel.rec.html
Coment plx...
@jesli chce ktos cos zlego powiedziec na ten temat to niech najpierw wstawi filmik jak robi to lepiej.

Mystic Bosman 11-06-2005 15:23

Nothing special , na 78 levelu widzialem kolesia trapnietego przez 4 gsy i dla kolo dwarven brige i dal rade , a co do eq to niewiem wy tam na calmerze wszystko takie tanie a w c-armach lazicie?:D nieno musialem sie tego uwalic poniewaz na celescie ktura ma 7 miesiecy 70+ levele min. maja dsm :P

Saviol007 11-06-2005 15:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman
Nothing special , na 78 levelu widzialem kolesia trapnietego przez 4 gsy i dla kolo dwarven brige i dal rade , a co do eq to niewiem wy tam na calmerze wszystko takie tanie a w c-armach lazicie?:D nieno musialem sie tego uwalic poniewaz na celescie ktura ma 7 miesiecy 70+ levele min. maja dsm :P

zawsze ktos musi byc glu... a tamten kolo zabil te gsy i dla czy tylko uciekal -.- a co do eq niewazne ze jest tanie ale jak ktos gra uczciwie bez zadnych mc a musi kupic uh to lapie sie kazdego sposobu
Ps. widizales jak kolo to zrobil ale my niewidzielismy no a moze masz filmik czy poprostu walki wciskasz.

Alekss 11-06-2005 15:30

taki sobie ale zmarnowales tylko uhy i chhciales zaszpanowac X(

atrureks 11-06-2005 15:30

jak dla mnie troche marnowanie uhów
ale gz pokonania 4 GS'ów naraz ;)

Saviol007 11-06-2005 15:34

idzcie stad z takimi kometazami co was interesuja jej uhy to niejest moj film tylko nane chciala to zrobila twoje uchy ze sie martwisz? niepotraficie kometowac normalnie tylko jak nie :
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.
<nieznacie sie nic na dobrym filmie ryzykowala zeby nie zaszpanowac tylko kurde zebyscie mieli co ogladac a nie tylko anihilatory i nudne pk na niskim lvlu docencie to albo naprawde nierubcie czlowiekowi przykrosci skad wieice czy dziewczyna nijest wrazliwa?
Zastanowcie sie 3 razy puzniej napiszcie kometaz...!!!

phoneix 11-06-2005 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alekss
taki sobie ale zmarnowales tylko uhy i chhciales zaszpanowac X(

Przeciez to nie jego film, bozee... a tak pozatym to zanim zaczniecie sypac wypowiedzi typu " i co z tego? zaden problem X( X( X( "to polecam najpierw sprobowac ....

Thelarion 11-06-2005 15:40

pr00 h4rdc0r3 own3ge ( ;

gracias,vax be with u ; *

Koronowany rycek 11-06-2005 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mystic Bosman

15:51 Nanerenderiel: i jeszcze 1 prosba: na forum odczepcie sie od mojego eq

My¶l masterze
Po 2 to jest dziewczyna i nie jest pg'rem jak inni maniacy... Ma rl zycie a nie tylko tibia-.-

atrureks 11-06-2005 15:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
idzcie stad z takimi kometazami co was interesuja jej uhy to niejest moj film tylko nane chciala to zrobila twoje uchy ze sie martwisz? niepotraficie kometowac normalnie tylko jak nie :
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.
<nieznacie sie nic na dobrym filmie ryzykowala zeby nie zaszpanowac tylko kurde zebyscie mieli co ogladac a nie tylko anihilatory i nudne pk na niskim lvlu docencie to albo naprawde nierubcie czlowiekowi przykrosci skad wieice czy dziewczyna nijest wrazliwa?

to tylko film <lol> jeszcze sie załami psychicznie... -.- wstawiłes na forum wiec kazdy wyraza SWOJˇ opinie... ;)

Gniewosh 11-06-2005 15:50

GRATZ!!!

Impossible is nothing and I am who I am :)

Gohan Demon 11-06-2005 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saviol007
Jestem pierwszy
Strata uh
Slabe
Zrobil bym to lepiej.

LOL LOL LOL ! ! ! :glupek:
1.Kup se slownik
2.A czy ty uwazasz,ze jesli komus sie nie podobal film,to wtedy zle komentuje ?? BIG ROTFL
3.I co z tego ze ryzykowala ?? to ze ryzykowala,znaczy ze to jest dobry film ?? NEXT BIG ROTFL
4.Jest wrazliwa ta ?? to znaczy,ze mamy jej w dupe wpychac mile comenty ?? MAX ROTFL
5.Ok,zastanowilem sie i "puzniej" dalem comenta. Patrz pkt 1.

P.S
Zaraz ten kolo mnie zbluzga za to,ze zle skomentowalem :blazen: :balwanek:
P.S 2
Blagam nie dawaj juz wiecej filmikow,albo przynajmniej sie nie udzielaj ;) .

Nanerenderiel 11-06-2005 16:33

po tym co przeczytalam to moge stwierdzic ze srednia wieku to 13 lat, bez podstawowej wiedzy elementarnej na temat slownika ortograficznego. naogladaliscie sie anihilatorow i filmow z postaciami na 150 lvlach i teraz juz nic dla was nie bedzie ciekawego. a sami sciskacie te swoje 15 lvle i tylko blagacie: "dont kill i pay"

mala prosba: niech kazdy z was postara sie wystawic filmik na takim przynajmniej poziomie i da link

Gohan Demon 11-06-2005 16:38

@up
LOL,naprawde jestes jedyna,TA JEDYNA.
OMG ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL.
Mam mniejszy lvl niz ty,a robie owiele wiele wiele wiele bardziej widowiskowe filmy niz ty.Chcesz linki,to se poszukaj na forum.
@down
Niechce mi sie postowac z ulomnymi dziecmi ktore mysla,ze jak dadza 1 beznadziejny film,to zablysna na forum.
@edit
jest taki cwancys,nazywany przyciskiem magikow zwie sie "EDYTUJ"
ja juz sie nie bede udzielal w tym topicu,szkoda mojego czasu na sieroty, ktore utracily kogos bliskiego i teraz,proboja zablysnac na forum.

Saviol007 11-06-2005 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
LOL LOL LOL ! ! ! :glupek:
1.Kup se slownik
2.A czy ty uwazasz,ze jesli komus sie nie podobal film,to wtedy zle komentuje ?? BIG ROTFL
3.I co z tego ze ryzykowala ?? to ze ryzykowala,znaczy ze to jest dobry film ?? NEXT BIG ROTFL
4.Jest wrazliwa ta ?? to znaczy,ze mamy jej w dupe wpychac mile comenty ?? MAX ROTFL
5.Ok,zastanowilem sie i "puzniej" dalem comenta. Patrz pkt 1.

P.S
Zaraz ten kolo mnie zbluzga za to,ze zle skomentowalem :blazen: :balwanek:
P.S 2
Blagam nie dawaj juz wiecej filmikow,albo przynajmniej sie nie udzielaj ;) .

Sraj sie idioto jak chcesz sobie czytac slownik to sobie czutaj co mi to da ze napsize bez bledow jak i tak wiekrzosc tutaj to to co nane napsiala analfabeci klasa 1-3 -.- a pozatym niehce mi sie ROBIC: Ó, Ę, ˇ, -.-

Saviol007 11-06-2005 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gohan Demon
@up
LOL,naprawde jestes jedyna,TA JEDYNA.
OMG ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL ROTFL.
Mam mniejszy lvl niz ty,a robie owiele wiele wiele wiele bardziej widowiskowe filmy niz ty.Chcesz linki,to se poszukaj na forum.

hahaah idz stad downie... co nzywasz widowiskiem!!? jak solujesz trola czy jak dedujesz przez DLa? czy mzoe jak soluesz DLa z Sd up down na tower uuu super widowisko P.A.L.A.N.T tak
PS dawno chyba w bagazniku po lesie niejezdziles??
hrh
Btw. jak slysze takich idiotow to jestem za aborcja

Desh 11-06-2005 16:43

W sumie filmik całkiem ciekawy. Kilka razy było gor±co hehe
Eq moglo by byc lepsze ale nie jest zle - nie czepiam sie ;)
Skile sa b fajne, duzo knightem nie gralem ale ja juz przy skilu 60 wymiękałem :D

Aha i nie denerwuj sie tak badzo krytyk±, jednym się podoba innym nie, tak jest zawsze i tak będzie tego nie zmienisz :P

Koronowany rycek 11-06-2005 16:43

Saviol uspokuj sie ....
Każdy ma prawo skomentowania od tego jest ten przycisk
Nie każdemu podobaj± sie filmy z gsami...
No i saviol ¶piesz sie powoli:] bo wiele błędów sadzisz:P

Saviol007 11-06-2005 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek
Saviol uspokuj sie ....
Każdy ma prawo skomentowania od tego jest ten przycisk
Nie każdemu podobaj± sie filmy z gsami...
No i saviol ¶piesz sie powoli:] bo wiele błędów sadzisz:P

Koro ty tez masz cos do pisowni -.- wali mnie to jak pisze i ciebie tez powinno-.-
PS. Forum to nie dyktando wiec jak mozesz sie rozczytac to w czym problem?

Maxi skywarien 11-06-2005 16:48

Filmik jest rox tyle redow bylo:D gz

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58.