![]() |
BUG: Rozmowa ze sob±
|
Ciekawe, ciekawe... ostatnio dużo bugów jest...
|
Ciekawe:D
Może ci tander hamera za tak poważnego buga dadz± 8o ? metafora taka |
A ja próbuje to zrobić i się nie da, być może to tak jak z tymi bp-ami że tylko niektórzy maj± tego buga. Albo to fake ;)
|
To fake.
Powod: jak masz otwarte okienko rozmowy z jakims gosciem to na gorze ci sie nie wyswietla. Oczywiscie moge sie mylic. |
Tylko do cipu nie posylaj z tym fsem bo zmieniony masz :)
|
..........
|
Oto jak to zrobić
*nasznick*[spacja]Tekst Ostani± literę naszego nicka zamieniamy na ~ Cytuj:
|
Oo
Hey mam pytanko
Dlaczego tak fajnie wyglaja hamy i fs? No i torch , rope . shovel itp ??? 8o |
To jest podmiana, trudne słowo, pliku spr, jeszcze trudniejsze, za pomoc± edytora
|
OMG jaki BUG
chyba na czole masz buga robisz *np.zulek* i piszesz u siebie LOL~!-.- |
Cytuj:
|
20:55 Xezin druid: I've found a bug in tibia if char say *name*[space]text it's talking to yourself
20:55 Xezin druid: i can make ss as u wish 20:55 Tericia: That's not a bug, using *name* or $name$ acts as private message without opening the chat window 20:57 Xezin druid: I didn't now, i thought that new client got more bugs not only bp bug. 20:57 Tericia: That function has been around for quite a while ;) 20:58 Xezin druid: .*name*[space]text or *nam~*[space]test 20:58 Xezin druid: second one is private message to yourself 20:59 Xezin druid: And i think that's bug. 20:59 Tericia: Yep, you can use it to pm yourself, but not really much point 20:59 Xezin druid: Pm youreslf ?:pp 20:59 Tericia: You can't open chat windows to yourself any more though, even using ~ 21:00 Xezin druid: This function exist before last udpate ? 21:01 Tericia: Yes 21:01 Xezin druid: I didn't know, thank u for help. |
Dzieki, że objawiles tego "buga" ale to krepujace, wiec moze przyjedziesz do mnie to zrobie ci mycie z dywanikami ??
|
nie fake zadny... sam prubowalem.... prawdziwy bug...
nie wiezycie? - sami sprubujcie |
Cała sprawa została wyja¶niona z tutorem Tericia.
|
Ten tutorek napisał, że nie można otworzyć okna do samego siebie... Otóż nie wiem jak to jest teraz, ale przed grudniowym update udało mi się co¶ takiego zrobić.
Opiszę w jaki sposób Cała sytuacja była nieplanowana i zupełnie przypadkowa. Otóz stałem sobie przed depo i rozmawiałem z jakim¶ kolesiem. Następnie chciałem otworzyć PM do tego kolesia, wybieraj±ć go z default i klikaj±c PPM (jak wiecie przed dp rozmowy szybko się tocz±, i lista z gadkami ci±gle jedzie w dół), w tym samym czasie złapał mnie do¶ć duży lag, a po nim okazało się, że mam otwarte okno do samego siebie :P. |
$vboptions[postminchars]
|
Cytuj:
|
omg... wpisujesz *nick~ tekst i tak ci pisze ... proste...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:25. |