![]() |
bubble
Witam
Mam pytanie czemu na forum temat bubble to dalej tabu?? Ja wiem dlaczego: Ponieważ cipsoft zabronił adminom tibia.pl pisania jakichkolwiek informacji na temat bubble, dlatego, że jest ona jednym z gmów X( X( X( Gdyby tibia.pl pisała o bubble to odebrali by jej status oficjalnej strony fanowskiej :( Jeżeli admini to tchórze to prosze bardzo kasujcie ten temat, ale miejcie odwagę cywilną się do tego przyznac :evul: :evul: :evul: |
Muahahahhah, ROTFl, Nie no, bez przesady, Modkowie trzymaja Bubble w piwnicy u Doba. Nie wiesz?. Jest za nia Okup na antice, tibia.pl rząda 100 mineralek dla forum. Juz maja ponad 70. wiec nie gadaj ze zabronili.
|
a ciebie zostawilo ufo i tez nie moge o tobie pisac...
|
Nie.
Gdyby o Bubble cały czas trąbiono, byłby taki wysyp debili. Jesteś idealnym przykładem. |
HAHa śmiejcie sie głupcy śmiejcie nie znacie prawdy wiec możecie sie tylko smiac :baby:
|
HAHAHHAHAHAHHAHA.......
OMFG!!!!1111 (pisze z ziemi bo ze smiechu spadlem z krzesla) Oto mamy najsmieszniejszy temat miesiaca, z nominacja do najsmieszniejszego tematu roku! Mysle ze masz duze szanse! :D Nawet nie bede odpowiadal na twoje idiotyczne zarzuty bo to nie ma sensu. HAHAHA.... Aha dostajesz 6pkt ostrzezenia za gadanie glupot na forum. (co w polaczeniu z poprzednim ostrzezeniem, ktore dostales za podobne gadanie glupot daje bana :) ) Wiesz dlaczego tematy o Bubble sa kasowane? Bo zakladaja je tacy idioci jak ty. Przedstaw mi prosze jakies dowody na te swoje marne teorie. Zostawiam temat na jakis dzien, zeby sie ludzie posmiali :) |
heh ze takie pomysly ludziom do glowy przychodzą :)
|
Muahahahhahahahahahah
Muahahahhahahahhahah Nie moge.... Przyklejcie to blz :D Muahahahahhahahahah.... To wszystko dlatego ze Bubble to.... sekretny char Doba! I dlatego jest bardzo drazliwy wlasnie dla niego, a ze przezyl by spam to nie wolno o nim pisac tu na forum! |
O-M-F-G!!!!!!!
8o 8o 8o 8o 8o 8o A już myślałem ze przez dzisiejszy cholerny biznes plan nic mi dziś nie poprawi humoru! ROTFL'N'LOLZPWDIZF Cholera, odkrył nasz sekret :< cały misterny plan upadł :< |
Muhahahahhaa uhauhauah
cool Bobble To Gm!!:D:D:D:D Muhaha Smiejcie się głupcy!!!!-no wiec się smieję :D:D:D:D:Muhahaha |
MUhahauhuahuhauhuahuhauhuahuahuhahuhauhuahuahuhauh uahuahuhua
|
użyszkodniku! zastanów się ... co dopiszesz. Choć raz... proszę? błagam??!
|
Smianie sie - wskazane!
UHAUAHUH ROTFL2 ROTFL & LOL! Pszeciesz to prawda Bubble to rzona CIPSOFTA111 8o Musimy teras wszyscy tanczyc czacze aby swiat zostal uhroniony od bubbla11 omg11 halp |
bo zupa jest za słona...
|
HAHAHAHAHAHAHAHAH to ze nikt nie pisze o bubble to nie znaczy niewiadomo co, co mamy pisac jaka jest piekna i wogule? ROTFL
|
Gdyby wszyscy pisalo tak o Bubble to mieli by chyba tylko polowe polkoli mozgowej... jak TY!! MUEAHEHEHEHEHEHAHHAHAHA rozbawiles mnie. ;) :)
|
heheh bubble poprostu nie ma życia...siedzi caly dzien przed kompem i mowi qrwa qrwa trzeba wyprezcic EO!!! qrwa padlam! zaraz dzwonie do męża zeby cofnal dzien itp. juz sobie wyobrazam ziomowke ktora siedzi przed kompem cala blada wory pod oczami itp...
|
Ja się zastanawiam, kto ma mniejsze IQ - autor tematu czy niektóre osoby, które się do tego tematu dopisują...
Ludzie! Dopisujcie się, śmiejcie, nabijajcie - ale z klasą... Bez takich gówien w stylu "ROTFL ROTFL ROTFL LMAO MWAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!", dobrze? @down A tu mamy przykład modelowego idioty, który zrobi wszystko, byle sobie nabić posta. |
Cytuj:
ROTFL ROTFL ROTFL LMAO MWAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH! niedobrze :evul: |
heh
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |