![]() |
Odchodze...
Tak.. pozdro dla Arwialda który ciągnie lahe mamie ^^. Mówiąc krótko szkice były moje mówiąc krócej www.cytadela.pl i www.fantasyworld.pl tam znajdziecie moje szkice.Odchodzę z powodu głupiej dla mnei sytuacji. Dać coś na forum bardzo ładngo powiecie, że to plagiat i powiem wam jeszcze jedno. Teraz wy siezachowaliście jak nooby.
Thats all Pozdro dla: Majiina Limenu Avager Linek I sfx (który ma zamiar was shakowac mówiedo serwisu no nic nara czopki :>). |
Aha i jeszcze jedno POZDRO DLA BK I SHANA: P
|
Cry me a river, oh...
Kto ty w ogóle jesteś? o_0 |
Cytuj:
NIE ODCHOOOOODŹ!!! ;( Cry me a river, w dodatku w wykonaniu nooba wygląda podwójnie dobrze. Nooba, z powodu zachowania jak zarzuciliśmy mu plagiat ("Ciągnij lachę" itd). I dlaczego "Głupiej sytuacji"? Raczej "Sytuacji bez wyjścia". Czytałem twoje tłumaczenie się. Mętne jest. |
@BK
Kiedyś zrozumiesz @Shan Arriwald pierwszy zaczął nie ja. L.imenu tylko powiedziałem bo to mój kumpoel no cóż pa. |
Nara ziom -,..,-
|
Właśnie prowadze drobne śledztwo, które podtwierdzi, czy Kin jest, czy nie jest plagiatorem. Wszystkie dowody jakie uda mi się zebrać, ogłoszę publicznie na forum.
|
Cytuj:
|
@up
Sejm powołał specjalną komisję ds. afery Kina. W skład wchodzą Limenu, Majin Vegeta i Shanhaevel. Wszystkie wiadomości zostały dokładnie przetworzone i przeanalizowane. Wynik tych prac będzie sprawdzany i będzie na 90 % prawidłowy. . . . Dziękuję. :D :D |
Nie!! Nie odchodz !!!!!
p.s. laski bez... jednego mniej =] |
Hurra...to dzięki mnie i mojej dociekliwości..HAIL GOOGLE !!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Zegnam. |
Cytuj:
Huehue ten text mnie rozwalil =] |
Sprawa zakończona. Kin Jest oszustem.
Koniec tematu... niech to będzie przestrogą. |
Cytuj:
|
Kin?
Co to takiego? Kojarzy mi się tylko z pewną marką alkoholu, ale jako nastolatek nie powinienem się w to zagłębiać... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:53. |