![]() |
Magiczność przedmiotów
Mam do was pytanko:
Wiadomo że BoHy dodają ci prędkości. Do tego wiadomo że Bright Sword i Fire Sword Świecą. Czy poza pierścieniami i amuletami jakie kolwiek przedmioty (tarcze, miecze, zbroje, helmy, buty, spodnie) mają jeszcze jakieś magiczne właściwości? Krąży wiele plotek o jakichś czapkach zwiększający magiczny dmg... Czy to prawda? |
Nie <limit 10 znaków>
|
Swieci jeszcze fire axe.
|
I dodałbym że bright sword nie świeci (szkoda, bo jak łaziłem z fire swordem to jeszcze się dało uciągnąć bez torchow)
|
Re: @up
A life crystal i strange symbol tez swieca na 2 kratki? :confused: |
Ja słyszałem że pełny dark set daje jakiś właściwości ale nie pamiętam jakie.A pozatym burst arrows maja atak magiczny :baby:
|
dark set???
może gdyby były legi to by miało jakieś możliwości ale normalnie nie ma bo testowałem już dawno i nic. aha jak z tym life crystal i strange symbol na ile one swiecą? |
no i magic spell wand daje duzo swiatla..
a to ze life crystal daje swiatlo, to nie wiedzialem... |
podobno czapeczka z mad mage questu poleprza strzelanie z run hmm o 10% lecz nieiwadomo, widzialem sorców co uzywali tej czapeczki to mieli zzawaliste hity na ich lvle i mlvle niespotykane
|
Oprocz swiecacego strange symbola i life crystala w taki sam sporob swieci tez runka magic walla :P
|
wszystki runki swieca
|
musze dodać że jeszcze helm "Winged Helmet" dodaje szybkości... mój kumpel go ma.. moim zdaniem przyspiesza tak mniej więcej o 80 leveli :P
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jedyna część pancerza?
ej a time ring to nie przyspiesza? łeny to po co ja go kupowałem... :D
chodzi mi o to że on też przyspiesza, to ironia :P |
:)
Cytuj:
jupik pyszne piscie fajne zycie :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00. |