![]() |
zarobek dla palla
nastepna mysl mi chodzi po glowie....Czy palkiem nee oplaaclo by sie robic bp'kow brust arrowsow?wiem ze to by trwalo dobre 2 tygodnie(?) ale czy nee bylo by oplacalne??
EDIT: o boshe ile bylo bledow!! czyli brusty odpadaja.. :/ no to biore sie za guardy :> |
na malym lvl i małym distansie to raczej trudno o zarobek cyklopy beholder, na wyżsych to guardy , forteca orków i mintwalin. Bursty to raczej odpadaja :confused: 120 many za 5 strzalek - troche lipa :)
|
Jesli masz duzy nadmiar many mozesz sprobowac, ja tak robilem prze 2-3 tygodnie i mi sue znudzilo. Kasa jest, ale ten stracony czas...
|
robiąc bursty 120 many = 50 gp
robiąc strzały 120 many = 45 gp robiąc hmm 120 many =~około 70 gp (średnia cena za bp hmm 1,2 k po odliczeniu kosztu blanek) |
zabieraj sie z ekipami na hunty dle,necro,dragi to niezle wyjdziesz na tym :p
|
Byłem kiedyś palkiem i to robiłem, jednym słowem: nie opłacalne,a i kup słownik ortograficzny.
|
Em... pyli się robić bursty. Jak się ma dobrego nabywce h lvl'a to nawet dobrze to wychodzi =)
Mojemu kuzynowi Filthy Ragon na Infernie <best lvl> płaci 25k za bp burstów i protekta, więc troszke to jest... a jeśli Cię jeszcze zabiją =D to zaliczą wpisik na Tibia.com |
Cytuj:
A co do gry...Guardy Guardy Guardy. Lootbagi, exp, i zazwyczaj jeśli zajmiesz expowisko, nikt ci się potem nie plącze pod nogami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |