![]() |
Tibia IRL
Hehe, na tibii.de pojawił się ciekawy filmik, przedstawiajacy tibię w świecie realnym, waży 67mb ale warto obejrzec:
http://tibia.gamigo.de/en/downloads/...wot?f=tibiairl Przedsmak: http://tibia.gamigo.de/images/movies/tibiairl.jpg |
No to biore sie za sciaganie.
Ze tez ludzie takie rzeczy wymyslaja -.^ |
LOL,zaczynam ściągać.
|
OWN3D !!!!!!111111 one one one raz raz
GM roxxx wspaniała oprawa muzyczna i graficzna... Pk tez wymiata jak po loot wrócil po loot w gaciach xDtylko żle walke zrobili powini stac nieruchomo a dgm lecieć... |
Ja bym nie powiedział, że się dopiero pojawił, bo ten filmik ściągnąłem już ponad 2 miechy temu :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do filmika, to zajefajny :). |
Oglądałem ten film 3 miechy temu. Jak jeszcze grałem w tibie. Fajny filmik :) I śmieszny
|
Fajny :D:D:D:D:D
|
Rotfl'n'lol
|
Omg, bazowy filmik, napisy, muza wszystko super. Ten Gm to zabójczy jest. Film po prostu świetny :D
|
Gz dla autora. Film wypasny
|
Fajny filmik,a ten GM!Co on tam robił??Jadł trawe???No ale filmik spoko.
|
AVIk siedzi na tibia.de od dobrych kilku miechów (AFAIR około pół roku... albo i więcej).
Szczerze mówiąc wykonanie badziewne, nędzne efekty, brak jakiegokolwiek scenariusza, spójności czy fabuły, a cały projekt trzyma taki sam klimat jak większość tibijskich graczy (czyt. nie trzyma jakiegokolwiek klimatu). Mogliby się chociażby postarać o minimalną stylizację, bo owo machanie kijaszkami przypominało mi o ostatnio zjedzonym śniadaniu. O dynamice scen walki nawet nie będę się wypowiadał, gdyż zgorszyłbym jedynie młodszych użytkowników forum... |
#up
O my fucking God hahaha! Przeciez te wszystkie negatywne cechy, które wymieniłeś, to wlaśnie są najlepsze w filmiku. |
Ciekawe jak zareagowałaby jakaś staruszka widząca trzech gości lejących kijami jednego nagiego gościa z 'toporkiem'. O_o
|
Pomysł fajny, ale wykonanie... fatalne...
Te emocjonujące sceny walki! Ten dubbling, ta szybka i zrozumiała narracja! Aż łezka się w oku kręci jak widzi się takie cudo (czytaj: aż żal du** ściska jak widzi się takie gó*** ;)) |
Cytuj:
Mógłbyś mi owy paradoks wytłumaczyć? |
Cytuj:
ówiąc wykonanie badziewne, nędzne efekty, brak jakiegokolwiek scenariusza, spójności czy fabuły, a cały projekt trzyma taki sam klimat jak większość tibijskich graczy (czyt. nie trzyma jakiegokolwiek klimatu). Mogliby się chociażby postarać o minimalną stylizację, bo owo machanie kijaszkami przypominało mi o ostatnio zjedzonym śniadaniu. O dynamice scen walki nawet nie będę się wypowiadał, gdyż zgorszyłbym jedynie młodszych użytkowników forum... |
Plusy : muzyczka podczas pokazywania GMa ;)
Samo zachowanie GMa rozwala. Texty. PKer :P Minusy : brak jakiejkolwiek fabuly, ot takie chodzenie... Zbyt smiale pokazanie "tempa" tibii ;) Jakosc. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |