![]() |
ERROR PO UPDATE
Sorka, ze pisze to tutaj...ale jestem zdeperowany...i w sumie mysle, ze tutaj powinienem to zemiescic...a wiec...po sciagnieciu nowej tibii, resecie kompa itp itd, wyskakuje mi taki error :( :
CANNOT CONNECT TO A LOGIN SERVER. ERROR: CONNECTION REFUSED ALL LOGIN SERVERS ARE OFFLINE <gowno prawda, juz dawno wszyscy graja> BLAGAM POMOZCIE :( w akcie desperacji Loozaczek |
Cytuj:
|
Probowalem...i nic :(
|
Hmm ciekawe, ciekawe :) wiesz co ... przeinstaluj tibie jak to zrobisz zresetuj kompa a jak to nie odpali i (jak ci bedzie sie chciało) walnij formata:D no a jak nie chce ci sie to jutro spróbuj wejść :) (albo później) !!!
Więcej nie poradze ! PS.Jak tak będzie dalej przez kilka dni noto serio sformatuj i zmien windowsa !!! |
Kurde... a nie ma innego sposobu?
|
Jeżeli instalka od nowa nic nie dała, to może jest coś z plikiem instalacyjnym.
ściągnij tibię od nowa. najlepiej z tibia.pl |
Re up:
Ty chyba głupi jesteś (sorka ale mam już tego dośćdawno było rozwiązanie a ty gadasz głupoty) Gostek na 100000% używał ********xy ... więc należy włączyć folder ********xy i dać Recover***** ... i włączyć tibie i na 10000000000000000000000000% działa !!!! a nie "ściągnąć Tibie" ! |
Przeciez opsiałem jak uruchomić tibie po up dacie w temacie nowa tibia w newsach. Tak trudno przeglądnąć forum?
|
Cytuj:
a co do "cos tam mistrz miecza" albo jakos tak: Tibii proxy nie uzywalem :P ale juz mi dziala tibia :P |
Cytuj:
W tej sytuacji musze wstawić się za Jedim i przyznać mu racje. Bo skoro jest temat o nowej tbi w dziale news, jest tam odpowiedź i Jedi zwraca Ci uwage abyś dokładniej przeglądał forum zanim zaczniesz pisać nowy temat to on ma racje. I to ty jesteś spammerem, a nie on(chociaż zaprawde Jedi czasem pisze niepotrzebne posty i jak nie przemyśli swoich postów bardziej to doczeka się upomnienia). Jak piszesz do kogoś to miło by było żebyś pisał jego pełen nick a nie "coś tam mistrz miecza". Masz szczęscie że nie uzywałeś wulgaryzmów bo pojawiłby ci się taki ciekawy napisa pod nickiem. P.S. Rozwiązałeś swój problem to zamykam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39. |