Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   ERROR PO UPDATE (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3815)

Loozaczek 15-03-2004 20:38

ERROR PO UPDATE

Sorka, ze pisze to tutaj...ale jestem zdeperowany...i w sumie mysle, ze tutaj powinienem to zemiescic...a wiec...po sciagnieciu nowej tibii, resecie kompa itp itd, wyskakuje mi taki error :( :

CANNOT CONNECT TO A LOGIN SERVER.

ERROR: CONNECTION REFUSED

ALL LOGIN SERVERS ARE OFFLINE <gowno prawda, juz dawno wszyscy graja>

BLAGAM POMOZCIE :(

w akcie desperacji
Loozaczek

Mistrz Czarnego Miecza 15-03-2004 20:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Mistrz Czarnego Miecza

Miałem identyczny błąd lecz gdy odinstalowałem (usunołem) wszystkie pliki tibi.... czyli Tibia***** , Tibia.dat ETC. Itd. itp. to zainstalowałem i działa.... może jest inny sposób ale ja ten polecam :) .
heh cytuje sam siebie ...

Loozaczek 15-03-2004 20:56

Probowalem...i nic :(

Mystic^Bit 15-03-2004 20:57

Hmm ciekawe, ciekawe :) wiesz co ... przeinstaluj tibie jak to zrobisz zresetuj kompa a jak to nie odpali i (jak ci bedzie sie chciało) walnij formata:D no a jak nie chce ci sie to jutro spróbuj wejść :) (albo później) !!!
Więcej nie poradze !
PS.Jak tak będzie dalej przez kilka dni noto serio sformatuj i zmien windowsa !!!

Loozaczek 15-03-2004 20:59

Kurde... a nie ma innego sposobu?

Monoron 19-03-2004 19:57

Jeżeli instalka od nowa nic nie dała, to może jest coś z plikiem instalacyjnym.
ściągnij tibię od nowa.
najlepiej z tibia.pl

Mistrz Czarnego Miecza 19-03-2004 20:09

Re up:

Ty chyba głupi jesteś (sorka ale mam już tego dośćdawno było rozwiązanie a ty gadasz głupoty)

Gostek na 100000% używał ********xy ... więc należy włączyć folder ********xy i dać Recover***** ... i włączyć tibie i na 10000000000000000000000000% działa !!!! a nie "ściągnąć Tibie" !

Jedi 19-03-2004 20:35

Przeciez opsiałem jak uruchomić tibie po up dacie w temacie nowa tibia w newsach. Tak trudno przeglądnąć forum?

Loozaczek 19-03-2004 21:53

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jedi
Przeciez opsiałem jak uruchomić tibie po up dacie w temacie nowa tibia w newsach. Tak trudno przeglądnąć forum?
U nas spammerze glupi dostales bana, to tutaj sie madrujesz? wez wyp..idz sobie...

a co do "cos tam mistrz miecza" albo jakos tak:

Tibii proxy nie uzywalem :P ale juz mi dziala tibia :P

Dr. Omader 19-03-2004 22:46

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Loozaczek
Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Jedi
U nas spammerze glupi dostales bana, to tutaj sie madrujesz? wez wyp..idz sobie...

a co do "cos tam mistrz miecza" albo jakos tak:

Tibii proxy nie uzywalem :P ale juz mi dziala tibia :P
Spammerze? Hmm...

W tej sytuacji musze wstawić się za Jedim i przyznać mu racje. Bo skoro jest temat o nowej tbi w dziale news, jest tam odpowiedź i Jedi zwraca Ci uwage abyś dokładniej przeglądał forum zanim zaczniesz pisać nowy temat to on ma racje. I to ty jesteś spammerem, a nie on(chociaż zaprawde Jedi czasem pisze niepotrzebne posty i jak nie przemyśli swoich postów bardziej to doczeka się upomnienia).

Jak piszesz do kogoś to miło by było żebyś pisał jego pełen nick a nie "coś tam mistrz miecza".

Masz szczęscie że nie uzywałeś wulgaryzmów bo pojawiłby ci się taki ciekawy napisa pod nickiem.

P.S. Rozwiązałeś swój problem to zamykam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:39.