![]() |
Enemy Territory KLAN
Szukam chętnych do klanu w ET. Już jest 6 chętnych ale czekamy na więcej. Poszukujemy również ludzi chętnych do zrobienia stronki/forum =)
Piszcie tu swój nick w grze, ile gracie, jaką klasą najczęściej, wasze osiągnięcia itp :) |
nick: Kamos
Gram jakies 1-4h dziennie, osiagniecie 1300 XP general, swietnie operuje Panzerfaustem, a oprócz tego jeszcze Field Ops ;) Moglbym stworzyc forum. @edit Jak bedzie duzo chetnych to mozemy poprosic Droma o podforum. |
Mr.Magic PL
Nie ma problemu z Inzynierią, lubi gre strategiczną. 500-700 XP bez problemu. W wakacje często,w roku szkolnym dość rzadko... |
Kamos- to juzrób to forum :)
Klan powstanie i w sobote: a)jak bedzie dużo chętnych- eliminacje b)jak będzie mało chętnych- sparing Tylko jakby tu załatwić server tylko dla naszego klanu :/ |
Zrobie forum dopiero jak się chętni zbiorą, bo po co potem forum jak nikt nie bedzie pisal? Poza tym musze znalezc jakis szybki serwer...
|
no jak na razie jest już 8 chętnych....ale do gry sie pewnei z 6 osób nadaje :)
ale dopiero od dziś rekrutuje więc spoko ;) |
wyślijcie mi na prywatnej wiadomości swoje gg
|
Badzo PL
Osiagniecie - ok 1000XP (moge nawet zdjecie dac) Lubie grac wszystkimi, ale najbardziej lubie medyka i covert opsa (allies) 67.15.20.189:27960 - tu najczesciej gram |
Milek (pisane na zielono lol :P) 600 expa nie stanowi problemu ... Gram tylko i wylacznie medykiem. Probowalem innymi ale to nie to samo co medyk =p gram na roznych servach, przewaznie pierwszych lepszych :PPPPPP Gram od czasu do czasu..... nr gg 6636660 P.S nei bylem w klanie :P
|
Nick : Tytus
Z XP różnie,ale gram często grałem w dwóch klanach. Pierwszy był zupełnie amatorski,a w drugim grałem klanówki itd. Mój numer gg 8888046 |
Racon 1600 XP cover ops ... grałem w to 24/7 ale po tym jak uzyskalem 1600XP (ponad) to już prawie nie gram.
|
hm... racon... exp zostaje tylko na jedną operację/kampanię i ma wpływ jedynie na podrzędne statystyki. 1600exp można wyciągnąć bez większego problemu na mniejszej kampanii (~2 godzinki) ;]
|
@up
No chyba że jest XP save Dr.Tasior, zwykle medyk ale field opsem moge pograć, osiągnięcie 666xp :P(a tak naprawde zainstalowałem i nauczyłem sie uruchamiać ETpr0 ;p). W Wolfie nie byłem w żadnym klanie. Gram głównie w weekendy ale (stosunkowo)długo. Lubię placki (i Dzonego Bravo też ;]) |
PISZCIE MI NA GG 4646947 SWOJE KSYWKI Z ET JAK CHCECIE BYĆ W KLANIE!!
A Ty Kamos na kiedy dałbyś rade zrobić forum? |
Cytuj:
Zalatw mi jakis szybki hosting i zeby mial jakies 30mb. To zrobie szybko. |
|
...
Primo, to jest domena, nie hosting. Secundo, zaplacisz za to? O_o |
Ja moge do klanu:] De'sH server zazwyczaj pierwszy lepszy ~1000"expa" lubie medyka i szpiega ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kamos a na lycosie może takie chwilowe zrobić? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:12. |