![]() |
Broken Amulet...
|
Amulet of Life zamienil sie wlasnie w takie cos, widocznie nie sprzedal u Eremo za 50k 8o
|
Po co mial sprzedawac jak to warte ze .....
|
Up@ to jest warte ze 50k :P nikt za więcej ci nie kupi bo niby po co to komu ? :p
|
No jak to jest bardzo rzadkie... to moze ktos da z 51k?
|
Cytuj:
Był to amulet of life[nic nie tracileś jak padłeś(expa itemów mlvl] Wycofano go i te amulety zamieniły sie w to co widzisz...:P |
Up @ lepiej sie ucz od forumówiczów ....
Nowohucianin zgnilem nikt nie da wiecej niz 50k ? za amulet czlowieku za malo grasz w Tibie:) Amulet of life wycofano bo po co AoL byl jak Amulet of life jak nic nie traciles wycofano go i dali dla ludzi wzamian Broken amulety ktore sa rare i raczej juz nigdy nie zdobedziesz tego chyba ze kupisz od h-lvla cudem za jakas droga cene... |
Cytuj:
Według mnie powinni przywrócić Amulet of Life. |
Tygryseq,El'Magnifico a teraz Gniewosh> Bana dostaje się nie po to, żeby zakładać nowe konto, tylko pokornie przeczekać karę i zmienić zachowanie.
|
Niby co w tym takiego ?? :P
|
ahh... te intiligente odpowiedzi...
a zaozyciel tematu ma tak wielką radoche z jednego neich oglondnie 3 czesc EO na demonach... on ma ich... 8 |
Cytuj:
Ja tez jestem za tym zeby Amulet of life przywrócić , przynajmniej wtedy jak się padało nie spadały skille ,mlvl,ani nic z eq , lepsza wersja Amulet of loss ... |
Fajny nawet pomysl pewnie by kosztowal z 200k....
|
Broken Amulet
Nie jest to może rare ,ale takich żeczy się nie sprzedaje i już :] Tak to już jest :p
|
Cytuj:
To, że to jest większy rare niż E-plate. Niż nagrody z anihilatora też. Tego już nie zdobędziesz. @topic: Jaki lvl ma ten koleś? Właściciel? |
Cytuj:
|
Cytuj:
annihilationbear jest wart wiecej ... |
Nie tak dawno, z tydzień temu na Harmoni jakiś koleś sprzedawał właśnie broken amulet za coś ponad 100k
|
Cytuj:
|
marzenia
Cytuj:
Ten śmieć miałby być wart więcej niż np. demon legsy ?? lol |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:07. |