![]() |
4 Knights VS. 6 demons. Trimera Annihilator
|
brawo wykonania anni ładnie bylo :P
|
gratz wykonania qesta a z trupa wszystko wzieliście ?
|
:d
Yea! Jak ja kocham knightów :) Gratz anihilatorka :)
|
Yeah - to chyba pierwszy film z Anihilatora na Trimce
|
yeah gratz!
|
gratz naprawde, w koncu ani to jedna z najwiekszych rzeczy ktora moze zrobic tibijczyk
|
Wowsss
Zaje....fajny filmik grat!!! <lol>
|
Nuuda film beznadziejny bo widzialem juz 100000 razy nihilatora. Co to za problem tylko sie uhac??. ZADEN!!! NARAAAA BUUUUUU
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no no noo...wreszcie trimka sie doczekala anniego... BIG GRATZ DLA WAS :D
|
Cytuj:
Jeśli ktoś ma zamiar zrobić Anihilatora, to zaczyna skupować BP's of UH's dużo wcześniej, przed pójściem na ten quest. Zresztą HigLevelowi Knightci mają w dp (najczęściej) spore zapasy UH'ów. |
Mi sie pdobalo, szkoda ze jedna osoba dednela, bywa ;)
|
no ale wiesz jak sie ma macro to se mozesz spiewac oni mieli macro wiec mogli robic w sumie wszystko bursty nic trudnego zmieniasz jak bys se expil
i btw. GrAtZ |
:d
GZ Dla tych Panów :D:D
|
Omg..
Cytuj:
|
OMG!!
Wy też mądrością niegrzeszycie "Weś sie uhaj tyle" - Do tego w 95% używa się macro.... Wystarczy zobaczyć jak właczają je przed samym questem -Wykonanie annihilatora to porpostu tylko, i tylko łud szczęscia... (Chyba że idzie jakiś 150+ knight co sam sie już uha) ~Najlepszy dowód to Pandoria Anni (Widać na nim jak Fenza Testuje macro -mówiąc otwarcie, że testował macro! I co? Popadali jak kafki... A te ziomki co mają 11 druidów na Non-Pvp to niech dalej twierdzą ,że anni jest prosty. Mój kolega robił 3 podejścia do anniego na 105, 110 i 117 i padał. Dopiero za 4x zrobił. Koniec! |
yhy
Cytuj:
a co moze ty sie uhales manualnie jesli tak to jestes BOSS aha i chlopak wyrazil swoje zdanie moze nie bylo to zbyt inteligentne zdanie ale bylo wiec pamietaj szanowac czyjes zdanie bo inni twoje szanuja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |