Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Nowa grupa: Pop Peoples (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38258)

Survivor 13-06-2005 17:31

Nowa grupa: Pop Peoples

Mam pomysł na grupę. Grupa nazywała by się Pop Peoples. Grupa ma na celu zrzeszanie fanów muzyki POP oraz R&B także zrzeszała by imprezowiczów. Tutaj piszcie, czy popieracie to, czy nie.

Ranga: Imprezowiec

Michaleq 13-06-2005 17:39

Hehe, mi tam pasuje

Dla mnie moze byc ale watpie zeby ktos z forum chcial miec pod nickiem napis Popman -.-
Generalnie nie interesuje mnie taka muzyka wiec...
Nie bede juz dalej ciagnal mojego posta
Jestem za TAK bo napweno znajda sie tutaj tacy ludzie
@ re down:
nie thx :P

Survivor 13-06-2005 17:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michaleq
Dla mnie moze byc ale watpie zeby ktos z forum chcial miec pod nickiem napis Popman -.-
Generalnie nie interesuje mnie taka muzyka wiec...
Nie bede juz dalej ciagnal mojego posta
Jestem za TAK bo napweno znajda sie tutaj tacy ludzie

Imprezowiec?

Evul Tibian 13-06-2005 18:09

Jestem Oldschool's maniac ale popre ta grupe.

ponczus 13-06-2005 18:56

Tylko taka mała errata. Nie ma takiego czego¶ jak peoples, jest tylko forma people. Czyli Pop People.

Specter 13-06-2005 18:56

ja nie cierpie tego typu muzyki, wiec m nie to rybka ale jesli moge cos zasugerowac to jaki Imprezowiec? chyba Imprezowicz no nie? ;)

PiXik 13-06-2005 18:57

co0 ma impreza do popa;

Tasior 13-06-2005 18:57

Peoples xDDD
A grupa będzie miała nie wielu członków, lepiej zrobić grupę dla słuchaczy punkopodobnych piosenek :P
@up
Ja równie dobrze mogę się spytać co ma impreza do tekna :P
@down (lol)
Wiesz co? Mimo że tekna nie było przed XX wiekiem, ale to nie przeszkadzało ludziom się dobrze bawić :P. Ale ja mówie same bezsensowne rzeczy, przecież prawd± obiawion±(od Bibli do Czarnej Bibli (rotlf)przez Koran i jakie¶ tam notatki Buddy ;)) jest że prawidłowo wszedzie powinni grać tekno i dens... tylko się nie udu¶ ze ¶miechu

PiXik 13-06-2005 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ta¶kwa
Peoples xDDD
A grupa będzie miała nie wielu członków, lepiej zrobić grupę dla słuchaczy punkopodobnych piosenek :P
@up
Ja równie dobrze mogę się spytać co ma impreza do tekna :P

No jak nie była¶(e¶?)na impreze to nie wiesz.można zrobić impreze z kantry ale tak prawidłowo na każdej imprezie jest techno raczej(i dance)no ale znaj±c życie wyskoczysz z takim bez sensem że do jutra bede leża na podłodze ze ¶miechu
@topic jestem za każda muzyka powinna mieć grupę na forum

Maethi 13-06-2005 19:15

NIE. Za dużo grup najpierw Metal Milita - rozumiem , potem Oldschool's - zrozumiem , ale po co Regee Force i Pop. Ehh... to lepiej grupa Muzyka .

Powiedzmy grupom NIE. Tibia.pl nie dla idiotów.

Gunir 13-06-2005 19:21

#Maethi

Proponowalem Dromowi glowna grupe "Muzyka", a w niej podfora: Oldschool's maniacs, Reagge Force, Metal Milita, Techno Stars no i teraz Pop People (bez "s" sie pisze). Dzialalo by one na tej samej zasadzie co forum Teologia i podforów Heretycy i Wierzacy. Kazdy czlonek moglby odpowiadac tylko na swoim forum i na glownym forum "Muzyka", z czlonkami innych grup muzycznych.

Wlasnie Drom, co dalej z tym?

Survivor 13-06-2005 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
NIE. Za dużo grup najpierw Metal Milita - rozumiem , potem Oldschool's - zrozumiem , ale po co Regee Force i Pop. Ehh... to lepiej grupa Muzyka .

Powiedzmy grupom NIE. Tibia.pl nie dla idiotów.

Reggae Force!?!?! Człowieku- sam bym tam doł±czył. ale lider ma bana 4ever... -.-

Iron 13-06-2005 20:21

popieram to z t± jedn± grup± mniej bałaganu,lepiej dla wszystkich

Polinik 13-06-2005 21:14

A malo jest forow w internecie o muzyce, a nawet o muzyce pop?
Jestem przeciwko. To jest forum o Tibii, nie o muzyce.

Maethi 13-06-2005 21:29

@Polin
A Metal Militia lub Oldschool's , reggee force?
W sumie to ci popowicie mog± czuć się zdyskryminowani z leciutka...

Nie mam zdania..

Dan the Automator 13-06-2005 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
#Maethi

Proponowalem Dromowi glowna grupe "Muzyka", a w niej podfora: Oldschool's maniacs, Reagge Force, Metal Milita, Techno Stars no i teraz Pop People (bez "s" sie pisze). Dzialalo by one na tej samej zasadzie do forum Teologia i podforów Heretycy i Wierzacy. Kazdy czlonek moglby odpowiadac tylko na swoim forum i na glownym forum "Muzyka", z czlonkami innych grup muzycznych.

Wlasnie Drom, co dalej z tym?

Hmm pomysł ciekawy, nie powiem ;)

Survivor 13-06-2005 22:07

@up:

Offtopic die die die :crusader:

LoL :)

Polinik 13-06-2005 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maethi
@Polin
A Metal Militia lub Oldschool's , reggee force?

Ale teraz mowimy o muzyce pop, przeciwko tamtym grupom tez bylem, ale teraz to nie ma znaczenia. Nie ogladajcie sie na innych, argumentacja "bo jest grupa YYY, to my chcemy grupe ZZZ". Taka argumentacja jest smieszna i nie jest brana na powaznie. To jest forum o Tibii. Rozumiem jeszcze jakies niszowe zainteresowania, ale for o muzyce jest zatrzesienie w internecie. Nie widze potrzeby robic kolejnego.
Widze, ze ostatnio Tibia.pl stala sie dla niektorych darmowym serwisem hostujacym fora. W dodatku oparte na jednym z lepszych forowych silnikow.

Matek 14-06-2005 08:51

Wiesz Polin albo wszyscy sa rowni albo sa rowni i rowniejsi.

Jak sa fora MM i Reggae to teraz jak znajdzie sie duzo chetnych powinno byc forum pop. Leje na pop, ale rownosc jest rownoscia i to, ze ty jej nie lubisz jest malo wazne.

Albo robimy grupy dla wszystkich rodzajow muzyki jak znajdzie sie odpowiedia grupa ludzi albo wogole.

Polinik 14-06-2005 09:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Wiesz Polin albo wszyscy sa rowni albo sa rowni i rowniejsi.

Ale co ma rownosc do tego?
Jezeli nie potrafia dobrze uargumentowac, dlaczego warto, zeby to forum powstalo, to forum nie powinno byc.
A jezeli cala argumentacja to "bo istnieje forum dla muzyki YYY" to sorry, ale jest smieszna i nic nie warta.
Chcecie forum o muzyce pop? To zalozcie, ze nie ma zadnego forum o innym gatunku muzyki i wtedy zacznijcie przekonywac Droma. Sensownymi argumentami.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14.