![]() |
Nowa grupa: Pop Peoples
Mam pomysł na grupę. Grupa nazywała by się Pop Peoples. Grupa ma na celu zrzeszanie fanów muzyki POP oraz R&B także zrzeszała by imprezowiczów. Tutaj piszcie, czy popieracie to, czy nie.
Ranga: Imprezowiec |
Hehe, mi tam pasuje
Dla mnie moze byc ale watpie zeby ktos z forum chcial miec pod nickiem napis Popman -.-
Generalnie nie interesuje mnie taka muzyka wiec... Nie bede juz dalej ciagnal mojego posta Jestem za TAK bo napweno znajda sie tutaj tacy ludzie @ re down: nie thx :P |
Cytuj:
Imprezowiec? |
Jestem Oldschool's maniac ale popre ta grupe.
|
Tylko taka mała errata. Nie ma takiego czego¶ jak peoples, jest tylko forma people. Czyli Pop People.
|
ja nie cierpie tego typu muzyki, wiec m nie to rybka ale jesli moge cos zasugerowac to jaki Imprezowiec? chyba Imprezowicz no nie? ;)
|
co0 ma impreza do popa;
|
Peoples xDDD
A grupa będzie miała nie wielu członków, lepiej zrobić grupę dla słuchaczy punkopodobnych piosenek :P @up Ja równie dobrze mogę się spytać co ma impreza do tekna :P @down (lol) Wiesz co? Mimo że tekna nie było przed XX wiekiem, ale to nie przeszkadzało ludziom się dobrze bawić :P. Ale ja mówie same bezsensowne rzeczy, przecież prawd± obiawion±(od Bibli do Czarnej Bibli (rotlf)przez Koran i jakie¶ tam notatki Buddy ;)) jest że prawidłowo wszedzie powinni grać tekno i dens... tylko się nie udu¶ ze ¶miechu |
Cytuj:
@topic jestem za każda muzyka powinna mieć grupę na forum |
NIE. Za dużo grup najpierw Metal Milita - rozumiem , potem Oldschool's - zrozumiem , ale po co Regee Force i Pop. Ehh... to lepiej grupa Muzyka .
Powiedzmy grupom NIE. Tibia.pl nie dla idiotów. |
#Maethi
Proponowalem Dromowi glowna grupe "Muzyka", a w niej podfora: Oldschool's maniacs, Reagge Force, Metal Milita, Techno Stars no i teraz Pop People (bez "s" sie pisze). Dzialalo by one na tej samej zasadzie co forum Teologia i podforów Heretycy i Wierzacy. Kazdy czlonek moglby odpowiadac tylko na swoim forum i na glownym forum "Muzyka", z czlonkami innych grup muzycznych. Wlasnie Drom, co dalej z tym? |
Cytuj:
Reggae Force!?!?! Człowieku- sam bym tam doł±czył. ale lider ma bana 4ever... -.- |
popieram to z t± jedn± grup± mniej bałaganu,lepiej dla wszystkich
|
A malo jest forow w internecie o muzyce, a nawet o muzyce pop?
Jestem przeciwko. To jest forum o Tibii, nie o muzyce. |
@Polin
A Metal Militia lub Oldschool's , reggee force? W sumie to ci popowicie mog± czuć się zdyskryminowani z leciutka... Nie mam zdania.. |
Cytuj:
|
@up:
Offtopic die die die :crusader: LoL :) |
Cytuj:
Widze, ze ostatnio Tibia.pl stala sie dla niektorych darmowym serwisem hostujacym fora. W dodatku oparte na jednym z lepszych forowych silnikow. |
Wiesz Polin albo wszyscy sa rowni albo sa rowni i rowniejsi.
Jak sa fora MM i Reggae to teraz jak znajdzie sie duzo chetnych powinno byc forum pop. Leje na pop, ale rownosc jest rownoscia i to, ze ty jej nie lubisz jest malo wazne. Albo robimy grupy dla wszystkich rodzajow muzyki jak znajdzie sie odpowiedia grupa ludzi albo wogole. |
Cytuj:
Jezeli nie potrafia dobrze uargumentowac, dlaczego warto, zeby to forum powstalo, to forum nie powinno byc. A jezeli cala argumentacja to "bo istnieje forum dla muzyki YYY" to sorry, ale jest smieszna i nic nie warta. Chcecie forum o muzyce pop? To zalozcie, ze nie ma zadnego forum o innym gatunku muzyki i wtedy zacznijcie przekonywac Droma. Sensownymi argumentami. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |