![]() |
Co to jest ankh ??
Mam takie pytanie, otoż mam w depo taki bialy krzyżtk "ANKH" i nie wiem czy to jest przydatne, czy moge to sprzedac itd.
|
to jest na ozdobe nic nie warte ;/
|
Tibia.pl Dział Przedmioty/Magiczne :p
|
|
jeszcze odpowiedź nie padła...
A więc ankh jest to egipski krzyż. No ładnie to wygląda w domku... Nic więcej. Może ktoś kupi za pare (pardziesiąt) gps |
Myslisz ze tam nie sprawdzalem ?? Tylko ze tu pisze ze nic nei warte a niektorzy kolesie mowia ze to jest super i ze mam farta.
|
Robi cie w wala. Kłamie
|
może myślą że ornamented ankh albo holy ankh one chyba też nic nie dają ale to są przedmioty questowe
|
Cytuj:
@Topic: To tylko ozdoba,choć możesz to nosić i udawać,że jesteś nieśmiertelny ;) |
mi to przynosi farta. dostalem to od kolegi, ktory konczyl grac w tibie. moj pierwszy hunt z tym (dragi), loot: d shield, d hammer, p legi. w sumie zabilismy 6 smokow -.-
ps. i ostatatnio zabilem solo wyzszego lvl i ucieklem przed 41 ms z 2 FE ^^ ps2. to na serio przynosi farta ;] |
tak na serio ankh to egipski hieroglif oznaczający życie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a ja widze, nabijanie postów :) |
...
JA chciałbym zauważyć, iż Ankh to tesh skrót od miasta Ankrahmun. Tak to zwą przynajmniej ;)
|
ozdoba np. do domku jest tez blessed ankh ale nie tak czesto spotykany
|
Cytuj:
|
Heh to nie szecscie tylko bardziej umiejetnosc gry a co do lota nawet jakbys anka niemial to bys mial taki sam :)
|
Ankt to jest ozdoba lub śmiec,jak dla kogo...
I tylko szaleniec by powierzał życie jakiemuś krzyżowi,ktory NIC nie daje ... |
To jest po prostu zwykła ozdoba np. do domku
|
W każdym razie to nic nie daje i... można by już zamknąć ten temat....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |