![]() |
My first fake "WTF you doing? ORC?!"
Mój pierwszy fake heh ^^ nie krytykujcie zbyt mocno...
1. http://img166.echo.cx/img166/1492/1fake1vx.png 2. http://img166.echo.cx/img166/5284/fake2png9xz.png Dziękuję za komentarze (:)) i przepraszam, że tak mało. |
Mam 2 rzeczy:
1: przenieść do przyklejonego tematu na gurze^^^ 2: Dobry fake,Tylko red skull dziwnie wklejony i nie rozumiem czemu są wszystkie rodzaje obrażeń. @Down:AAA...To sorry. |
@UPP
Dlatego, że on powiedział "TAKE THAT" czyli MEGAHIPEREXTRA czar :). |
słaby fake widziałem lepsze =/='
|
@UP
No to ****aGRATZ!!! '.' |
I co w tym ciekawego?
I nie pisze się "peoples", tylko "people". Jest to liczba mnoga. Jakiś orc bije innego orca, a inny orc bije tego pierwszego orca i ten drugi coś tam gada. Odlot... |
Spadac mi do przyklejonego tematu !
|
Jak pierwszy fake to całkiem niezły ;) następnym razem zrób jakąś historyjkę :P
|
The Natórat:
Ciesz się, że nie powklejałem minotaurów: P (znaczy się bez na od******* się). Dziękuję wszystkim za noobowskie komentarze (mówię do krytykUw ('.')). EdIt DObra nie będę noobem ^^ dzięki wszystkim za złe i dobre komentarze HARDY Idi musi być nie :d? |
Szczerze to fake słabiutki, niby jest Orc Berserker a wygląd orca spearmana Orc Warlord a wygląd orca warriora ... -.^ napisy krzywo powklejane i wogóle ogólnie fake bez sensu.
|
1. Napisy za ciemne
2. Berserker = spearman; warlord(warlod?) = warrior ?!?! |
Właśnei mi chodziło o "zgubne" nazwy dzięki za koment :).
|
Mnie sie akurat nie zbyt podoba, może dlatego że przez te wyglądy.... ładniej by było jak byś Przemalował(a) tego i tego orca na odpowiednika ich imion ! To taki problem ni jest.
Aha, PK Monster ? Player Killer Monster / People Killer Monster ????? Lepiej by było jak byś napisał(a) MK , i tak wszyscy by wiedzieli, jak byś dodał(a) jeszcze w mowie tego Warlorda(?) pełną nazwę (Monster Killer). |
no może być jak na pierwszy raz :)
|
ocena
Mogłeś tylko troche bardziej urozmaicić scenerię. ;)
Fake nie taki zły, w końcu to Twój pierwszy raz i trzeba być wyrozumiałym. :) Ocena: 5,5/10 |
Nie podoba mi się... Prawie wszystko źle powklejane: nicki, skull, teksty...
|
1.Ten niby orc warlord to warrior a wiec lepjej wklej warlorda...
2.Ten niby orc berserker to spearman wklej berserka! X( 3.Skull Berserka (Spearmana) zle wklejony... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:27. |