![]() |
Exori
Do tej pory gralem magami i palkami, teraz pierwszy raz gram knightem i nie kumam jednej rzeczy. Exori jest ponoć zarąbistym czarem, ale po co one komuś, jeśli to tylko jeden hit, wcale nie taki pomocny, a zużywający całą manę???
|
Na wysokich lvl to wcale nie są słabe hity a zuzycie many to 4 razy twój lvl np. masz 50 lvl to exori zużywa coś około +/- 200 many
|
patrz... idzie sobie taki knight 100 lvl przypuscmy i soluje metoda up/down np 4 behemoty, pijac mf, przydaje sie to exori, wcale nie jest takie nieprzydatne :], widzialem wiele filmikow jak solowali behemoty, inne potworki takze tak soluja :]
|
No ja widziałem screeny jak gościu solował 4 behemothy, czy 3 z exori właśnie... no dobra, przekonaliście mnie :D
|
Jeszcze swoją drogą to jak wlecisz do kopalni lub gdzieś indziej i spotkasz kilka potworków zlurowanych pod wejście to exori jak nie padną to dobijasz z explo
|
Zapomnieliście o pvp
Ja często używam exoriw pvp. Pozwala to na uderzenie całkiem niezłego comba jak na knighta. Wiele osób kiedy jest bitych przez knighta uha sie dopiero jak ma red hp, bo knight nie może uzywać sd. Wtedy można uderzyć z broni + exori zadając (w moim przypadku) obrażenia dochodzące do nawet 160+ co również może wywołać panikę w przeciwniku (aaah ile razy znajdowało sie uhy w pk :D )
|
Jest to bardzo użyteczny czar zarówno na pvp jak i na hunty. Nieraz może uratować życie ;) .
@up Jak jeeszcze do melee i exori doda się explo to już wogóle super będzie :] |
A po co wlasciwie mana knightowi :P Lepiej walnac exori niz sie bawic exurami ktore na wyzszych levach odnawiaja max 200hp......
|
Cytuj:
Exori się przydaje, gdy otaczają cię silniejsze potworki, bo na spidery lub orki warriory nie będziesz tego k***a marnował !!!! |
Ja kngihtem na 57 lvlu jak kogos chciaelm zabic i byl na redzie walilem Ice Rapier + Exori + Explo i wchodzi naprawde ladne kombo jeżeli ktoś dobrze umie to zgrać w czasie to może paść nawet wysoki lvl :) W koljke sie wtedy traci ok. 120 hp z exori (jak dobrze wejdzie) z Ice rapiera to już jaki kto ma skil ale przy dobych skilach można walnąć combo ponad 350hp :)
Oczywiście nie mówie tutaj o 30-40 lvlach kiedy exori wynosi +/- 15 hp :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
combo nie takie dokladnie, tylko Z lapy, explo, i f7 enter 3li exori, w jednej turze wszystko sie miesci, bo po melle mozesz zucic dowolny czar (runa lub spontan), natomiast po runie moze jeszcze zucac spontana bez exaused (czy jakos tak) :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57. |