![]() |
Wyniki testu gimnazjalnego.
Ha! Właśnie się zerwałem ze szkoły niosąc ciekawą nowinę!
72 punkty z testu! :D A jak Wam poszło? |
Ja na razie nie wiem, bo chodze do 6 klasy, ale mój brat dostał 29 pkt -_- i po c***a moja mama go urodziła:/.
P.S ON gra w Tibię -.- |
ja niestety mam tylko 78....
jestem zly na siebie - chcialem przekroczyc bariere 80 pkt ale coz .... moze mnie rodzice nie zabija :confused: |
Testy Gimazjalne.
W zeszłym roku szkolnym pisałem testy gimnazjalne :D.
70 punktów równiutko miałem. ps: Długo się do testów uczyliście? Przypomniało mi się coś, ile najmniej punktów w Waszej szkole, otoczeniu ktoś miał ? W moim przypadku, kolega z klasy mniej niż 10 punktów (z obydwu !), to logicznie nie jest prawie możliwe ale jednak, było udokumentowane na świstku papieru. |
Mój wynik to 75 pkt. 44 z części humanistycznej i 31 z przyrodniczej. Jak dla mnie nie jest to zły wynik, mogło mi pójśc troche lepiej z części przyrodniczej ;/, a moja koleżanka z klasy miała 97 pkt, ma średnią 5,9 i w te wakacje ma za friko wyjazd na Słowację i chyba z konkursu do Danii:)
|
Heh, a u mnie wyniki dopiero beda w piatek...tzn tak mi mowili :P
@Edit : hm, u mnie w piatek jest godzina wychowawcza - moze dlatego wtedy dopiero oglasza? :) |
O jaaaa. To u Was juz sa? Mogliby wszedzie tak samo oddac wyniki. Tylko czekac i czekac...Argh. Od 2 tyg codziennie slysze slowa wychowawcy "jutro juz na pewno beda" I co? Dupa..Ile to mozna czekac? Powalilo ich..
|
U nas też jeszcze nie ma. Chociaż, może i są, dzisiaj był "Dzień Sportu" <ziew> i większość trzecich klas zerwała się przed końcem. Może jutro nam dyrektor powie... O ile coś będzie wiedział...
|
Byle do piątku.
|
86 ;/ Z***ałem strasznie, ale tak to jest jak się wychodzi przed czasem, bo Cie na piwo wyciągają ;)
|
Wyniki zostały dziś oficjalnie podane w całej Polsce. To od szkoły zależy czy przekazała je swoim uczniom. Wyniki dostarczane są przez internet. Szkoła ma obowiązek je wydrukować i ogłosić uczniom.
P.S. Ja się w ogóle nie uczyłem do testów... ;) |
Cytuj:
|
Uczyć się do testów nie było sensu. Jak się nie uczyłeś przez 9 lat (tak, tak, 9! Przykłady? Proszę: ortografia, działania na liczbach, czytanie ze zrozumieniem...) to w 2 miesiące tego nie nadrobisz. Ja jedynie powtarzałam wzory z fizyki... Z jakim skutkiem? Dowiemy się wkrótce :)
|
Ja miałem 91 (48/43)..., a to dlatego, że w przyrodniczym jedno zadanie pominąłęm. Ale i tak nie było źle :cup:
|
@Gonzo: to znaczy, że mogę teraz gdzieś na necie sprawdzić czy mam czekać aż dyrkowi zechce się podać wyniki?
|
Cytuj:
|
84 czyli razem 150! yeah :D
|
jak pisałem 2 lata temu to miałem 84p. 48 z matematycznego 36 z polonistycznego, no i teraz siedze i sie kisze na mat-inf-fizie
|
moja szkoła zawsze z tyłu;dnic nie wiem
|
przecież te egzaminy są banalne (92(43/49) bo zwaliłem polski)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16. |