![]() |
ja tam nic nie widze a wy??? -.-
|
SS'y
był maly problemos ale juz nie ma :) :cup:
|
:)
spoko ss'ki ..gz skill'uf ... dawaj więcej z jakiś quest'uf itp. :P
|
Cytuj:
|
Hmmm nie wiem jak inni ale ja nic nie widze ;)
|
co jest
ja widze wszystko wszystkie ss'y WTF?? X(
Mod break Zdjęć okresowo nie widać, bo są na republice.pl. Proszę więcej nie pisać o znikających zdjęciach i mieć nadzieję, że autor zahostuje na czymś porządnym /mod break |
Ja widze wszystko ssy troche nudne bo same advence mam nadzieje że troche walki też będzie questy lub jakieś hunty.
|
Główna wada jest taka że koleś ukazał życie knighta od 'najbardziej pasjonującej strony' ^^ dlatego nie gram knightem B)
|
Mi sie screeny podobaja na poczatku byly nudne ale widze ze sie Misz rozkrecasz. :)
Jutro moze gdzies skoczymy to wsadziasz wiecej mam nadzieje |
Nowe Ss
dodalem juz pare nowych ss'ow mam nadzieje ze sie wam spodobają
|
Fajne a jakie masz skile:>?
|
:>
Cytuj:
ja tu niewidze zadnych skillow ;p |
Jesli ktos ma jakies swoje SS'y z hiberny proszę je to wklejac :)
|
Nice ;). Bardzo ładne, ale jeżeli byliście we dwóch knightów na POH, to trzeba było tego Giant Spidera wyropować na górę. Dzięki temu z pewnością wasz kolega by nie padł.
|
hehe Spoko screeny :P
NO postarałes sie :P ale train z Leaderem?? odradzam :D <szkoda UH>. A tak po za tym to kiedy DL'e?? :D <PLX DSM> X( :cup: B)
|
Nice :P
No, very nice! Ciekawe SS, Gz eq! Zastanawia mnie jedno, a mianowicie, czy mi sie zdaje czy cheatowales, w jednym z SS jest cos typu ,, potrzbujesz tyle i tyle expa ,, wygada mi to na TIB Black Ice!
|
SS'y
Spoko ziomek jakie masz skille tez gram na hiberni znam takich tam podpalaczy mons mage krepelcio painfula znam itp.
|
Cytuj:
@Topic: Gratz SSów tylko pokazuj czasem skille |
new ss'y
dalem nowe ss'y ale malo na DL'ach ciezko sie robi za malo czasu jest :P prosze o commenty z gory dzieki.Zapraszam wszystkich z hiberny aby tez wklejali swoje ss'y tutaj
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:05. |