![]() |
2 Nowe serwy ^^
Witam
Chciałbym sie dowiedzieć ile osób będzie grało na nowych serwach??? Jeśly będą to na jakich?? Moim marzeniem jest stworzeć polską elitę na jakimś serwie (nowym) :D Z góry dzięki za wypowiedzi :) |
Ja może będe grać na Titani ale dopiero jak będzie serv dla all typa dostępny bo pacca nie mam !
|
Bardzo fajnie, ale po co drugi taki sam temat?
Pewnie kilka osob sie przeniesie, i z tego co mi wiadomo to nasi moderatorzy sie przenosza i zakladaja jakas pro guildie. |
powiem szczerze ze z bardzo roznych powodow mozliwe ze zaden z moderkow nie bedzie tam gral .
zamykac nie bede, niech sobie ludzie ponabijaja posty udajac ze beda grac na nowym serwie;) |
Święte słowa. :) Ja już mam wystarczająco dużo roboty z dwiema postaciami na Danubii i uważam że robienie nowej postaci na nowym serwerze jest po prostu stratą czasu.
|
Ja otwarcie mówie że nie będe grał na żadnym z nowych światów!! Wole Julere!! A swoją drogą to nie widze na forum wielu graczy z tego świata... Ale cóż taki los... A te nowe światy są dla podjary dla szpanerów!! Rozumiem że na starych nie było już miejsca ale po co sie tak podniecać że powstały nowe??
|
Nie prawda:(
I czemu odrazu podniecenie?? Niemam zamiaru nabijać postów tylko jestem ciekawy ile osób będzie grało na nowych serwach lub ile już gar :) Jak myślicie po jakim czasie będą one dla FACC??? Dziękuja za dotychczasowe wypowiedzi :) i prosił bym o dalsze komentarze ;) |
@Luki5
po takim jak wszystkie zapewne...czyli sobie chwilkę poczekasz... A ja nie będę się przenosił na nowy świat bo jak przy każdym powstaniu nowego miałbym robić tam postać to na każdym świecie miałbym postać na pewnie około 20-30 lvl i praktycznie zerowe znajomości.Teraz i tak mam za dużo postaci bo 2 na Eterni, jedną na Antice i jedną na Lunarze (to są te co gram, bo mam jeszcze jakiś account z innymi postaciami ale to są takie żeby były :P ).Więc na nowy świat się nie będę przenosił zawsze moim domem będzie Eternia.Co mi z tego że mam szansę być w czymś najlepszy na serwerze.I tak po jakimś czasie znajdzie sie ktoś lepszy a ja zostanę z postacią na świecie na którym i tak nie mam za dużej ochoty grać bo wolę Eternię. |
szkoda postaci tracic ciezko robionej ale fajnie by bylo byc kims na takim nowym servie zrobic se tibijska familie z podobnymi nickami ... na valorii tesh jest spox
|
Ja tam ide !!!!! na Titanie !!!
Mój nick : Suddek Prof: Sorcek (przyszły !!!) |
Elity raczej nie stworzycie:(, gdyż zawsze na nowych serwach część ludzi gra jednym charem w kilka osób przez 24 h. Zresztą dopiero za jakiś czas te światy będą dla FACC. 8)
|
Poczekamy
Ja i moich 6 kumpli z novej przenosimy się na Titanię :D
Gorąco polecam aby było na tym serwie jak naj więcej polaków :)) Sądzę że przed Wielkanacą już serwy będą dla FACC więc mamy trochę wolnego i mamy czas zawojować Titanie :D ps. Mój nick to "Wyczes" ^^ ( na Titani) Na novej Ostry (jak potrzeba pomocy to walcie do mnie, pomoge jak będe w stanie ;) ) |
Widze ze tym razam wybor pada na Titanie, znowu Solera bedzie spokojnym serverem a na Titani beda ciagle walczyc o wladze... obstawiam ze za miesiac bedzie pierwsza woja.
Ktos obstawi inny termin? A tak pozatym zostaje na Secura, jeszcze troche (czyt kilka tysiecy godzin gry) i tez zaczne sie zaliczac do najelpszych :) |
Zostaje na Valorii. Fakt ze sporo tam power abuserow no ale coz, nie mam ochoty walkowac wszystkiego od poczatku a na valorii czegos sie dorobilem.
|
Ale panowie jak każdy tak będzie mówił to się skończy jak Isara na której wszystkich polaków wytępoli Szwedzi ;(
Im nas będzie więcej tym będziem mniejsza szansa na wojne :)) A dlatego na Titani bo na Solerze będzie gorsze połączenie ( USA ) lagi itp. :( |
Ja tam zostaje na Securze. Secura Rulzz. Nie zamieżam już zmieniać serveru grałem tu od początku all postaciami i nie jestem przyzwyczajony do PvP (sorki za błedy ort.)
|
Róbcie to swoją elite, ale co to wam da jeśli i tak przyjdą tacy napaleńcy co grają kilkanaście godin dziennie i chcą tylko zdobyć jak najwięcej ex. Ile razy można się przenosić? Poza tym teraz nie powinno być pk to będzie się grać przyjemniej :D
|
powodzenia
Zebyscie sie liczyli musicie nabic 80 lvl w 2 miesiace;))) powodzenia na facc;]]]
Pozdro |
Mogli by zrobic jakis nowy non pvp, to bym se pogral ;]
|
ja sie nie przeniosem ani razy a gram juz od 6 miesiecy
bo jest to bez sensu nie bede miał ani jednej dobrej postaci |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:37. |