![]() |
stuff
Mam pytanie !! Czy ktos wie co to jest STUFF w Tibii ? chozie o jakiś przedmiot tylko nie wiem coto a jest mi potrzebne do questa na warlord sword> Prosze o pomoc !!
|
|
@top
Stuff = eq = equipment = wyposarzenie (Czyli po ludzku to co nosisz na sobie) @up To co pokazales to stAff a nie stUff @off top Gl w quescie na warlord sworda xD |
stuff
Ale do tego questa (nie moge powiedziec gdzie) potrzebny jest przedmiot zwany stuff.Jest tam NPC co wymienia stuff na warlord sworda :)
To nikt nie wie co to i jak to zdobyć ?? |
Quest chyba nie ma rozwiązania (albo JUŻ nie ma) więc nie rób sobie nadziei...
A co do "stuff'u" to już ci powiedzieli. Nie jest on nazwą rzeczy tylko "ekwipunek" A to co ten koles mówi to chodzi o to że musisz "coś" (dlatego mówi stuff bo coś z ekwipunku) żeby dał ci Warlorda xD....:P |
zycze powodzenia bo ten quest nieistnieje :P został wycofany i tu chodzi o spoconego cyclopa zgadłem? XD
down: Ta kilka lat temu to co on powiedział było by prawdą a teraz to nic... Ten quest nieistnieje niewiem jak długo ale nie istnieje. |
Stuff
Cytuj:
|
Stuff
Stuff to jedno z najwazniejszych wyrazen w tibii. Stuff to jest Equipment czyli
to co nosisz na sobie. A Ja nie wiem co wy tak mowicie ze ten quest nie istnieje Mowil wam ktos ze go tam juz nie ma? Bo CIP SOFt nie zdradza tajemnicy.. wiesz probuj kiedys sie uda .Jak by nie istnial to by warlord sword tam nie lezal :evul: to jest najtrudniejszy quest w tibii |
Cytuj:
ten quest byl ale byl za latwy wiec go wycofali |
Stuff - rzecz, sprzęt
Spocony cyc mówi ze nie masz rzeczy którą on chce. Nie ma rzeczy która nazywa się "stuff"-.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:23. |